Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ρότζερς: «Να μείνω στην ιστορία με τρόπαια»

Την αρχή στα τρόπαια με τη Λίβερπουλ θέλει να κάνει φέτος ο Μπρένταν Ρότζερς, τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου του Κυριακάτικου ημιτελικού Κυπέλλου με την Άστον Βίλα πως θέλει μετά από χρόνια, όταν θα θυμάται το πέρασμά του από τη Λίβερπουλ, να έχει συνδυάσει τη θητεία του με τίτλους.  
Ο τεχνικός των «κόκκινων» αν και υποστήριξε ότι μέχρι φέτος το πιο σημαντικό παιχνίδι του ήταν ο τελικός των πλέι-οφ ανόδου με τη Σουόνσι, το 2011, τόνισε πως θα είναι ξεχωριστό το τρόπαιο με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και ευχήθηκε να είναι απλά το πρώτο, εφόσον κατακτηθεί...
«Ο τελικός των πλέι-οφ ανόδου με τη Σουόνσι θα είναι πάντοτε το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμένα και θα το λέω συνέχεια γιατί είναι παιχνίδι που σου αλλάζει και τη ζωή, όχι μόνο την καριέρα» είπε αρχικά ο Ρότζερς και πρόσθεσε:
«Θέλουμε οι οπαδοί μας να επιστρέψουν το βράδυ στο σπίτι τους χαρούμενοι με την ομάδα στον τελικό. Θα είναι πολύ σημαντικό και για εμένα να πάρω τρόπαιο με τη Λίβερπουλ γιατί ανεξάρτητα από την εποχή στην οποία είσαι στο ποδόσφαιρο, πάντα θα κρίνεσαι από τα αποτελέσματα και τους τίτλους. Ευελπιστώ κι εγώ όταν φτάσει η σειρά μου να κριθώ για το συνολικό έργο που επιτέλεσα στην ομάδα, να έχω να παρουσιάσω και τρόπαια». 
*Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: