Σάββατο 18 Απριλίου 2015

«Χρυσάφι» κοστίζει ο Πογκμπά!!

Αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλει όποιος σύλλογος κινηθεί για την απόκτηση του Πολ Πογκμά, σύμφωνα με όσα αφήνει να διαρρεύσουν ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.

«Χρυσάφι» κοστίζει ο Πογκμπά!
Κανονικό… χρυσάφι θα κοστίσει σε όποια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά και αποφασίσει τελικά να τον προσθέσει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, ο Μίνο Ραϊόλα έχει υπογραμμίσει πως οι ετήσιες απολαβές του, εφόσον αποχωρήσει από τη Γιουβέντους για άλλον σύλλογο, θα φτάσουν τα 12 εκατ. ευρώ.

Ένα ποσό αρκετά μεγάλο, αν αναλογιστεί πως… λίγα εκατομμύρια παραπάνω παίρνουν ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που θεωρείται οι καλύτεροι στον κόσμο.

Παράλληλα, η Γιουβέντους δεν σκοπεύει να δώσει φθηνά ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά της στοιχεία και αναμένεται να ζητήσει περίπου 100 εκατ. ευρώ σε όποιο ομάδα της χτυπήσει την πόρτα.

Άλλωστε, οι πρωταθλητές Ιταλίας ποντάρουν στο γεγονός ότι ο Γάλλος χαφ θεωρείται πως είναι ο καλύτερος παίκτης στη θέση του αυτή τη στιγμή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: