Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Νιόπλιας: «Τελικός ο αγώνας με τον ΠΑΣ»!

Τελικό χαρακτήρισε τον κυριακάτικο αγώνα του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος περιμένει οι παίκτες του να παρουσιαστούν προσεκτικοί κόντρα στους Ηπειρώτες.

Νιόπλιας: «Τελικός ο αγώνας με τον ΠΑΣ»!
Τη σημασία που έχει για τον Ατρόμητο ο κυριακάτικος αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι εξήγησε ο Νίκος Νιόπλιας, μιλώντας στην κάμερα του Novasports. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται να παρουσιαστεί σοβαρή, καθώς οι Ηπειρώτες προέρχονται από ένα σπουδαίο ματς (τη νίκη επί του Ολυμπιακού).

«Τα τελευταία παιχνίδια είναι όλα σαν τελικοί. Έχουμε έναν αντίπαλο, που έρχεται από ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Για μένα και για τους παίκτες θα είναι καλό. Θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα. Μπορεί να είναι καλό που έρχεται με καλό αποτέλεσμα, γιατί σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να μας κοίμιζε, ενώ τώρα θα προσέξουμε παραπάνω. Το ίδιο δυνατοί είμαστε και εμείς. Να συνεχίζουμε το αήττητο σερί που έχουμε στην έδρα μας. Θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Πάντα θέλουμε την νίκη, ειδικά όταν παίζει στην έδρα σου. Όταν ο αντίπαλος, παίζει για παραπάνω αποτελέσματα, μπορεί να γυρίζει ως μπούμερανγκ. Εμείς είμαστε δυνατοί στην έδρας μας», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για τον αντίκτυπο που μπορεί να είχε η διακοπή του πρωταθλήματος στους ποδοσφαιριστές του:

«Μετά τις γιορτές χρειαζόμαστε ένα χρόνο για προσαρμογή. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: