Σάββατο 18 Απριλίου 2015

«Τρένο» παραμονής!!

Δεν είναι… ξεγραμμένη και το έδειξε! Η Λέστερ πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, αυτή τη φορά επί της Σουόνσι με σκορ 2-0 και κράτησε ζωντανή την ελπίδα για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ!  
Οι «αλεπούδες» έδειξαν σε ακόμη ένα ματς τρομερό πάθος και πίστη για το θετικό αποτέλεσμα και τα κατάφεραν. Χάρη σε τέρμα του Ουγιόα στο 15’ και του Κινγκ στο 89’ έκαμψαν την αντίσταση των θεωρητικά αδιάφορων Ουαλών και- παρόλο που βρίσκονται οριακά στην επικίνδυνη ζώνη- συνεχίζουν να ελπίζουν βάσιμα στη σωτηρία!
Μέτρια εμφάνιση από τους φιλοξενούμενους, φάνηκαν επηρεασμένοι από τις απουσίες και μοιραία γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές.
Το ματς:
Δεν είχε χρόνο για χάσιμο και το ήξερε. Η Λέστερ μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο με την ελπίδα του γρήγορου γκολ, που θα της απέβαλλε το άγχος. Πράγματι, κυριάρχησε στα πρώτα 25 λεπτά και ευτύχισε να προηγηθεί στο 15’ με τον Ουγιόα, προκαλώντας την έκρηξη ενθουσιασμού στην εξέδρα.
Η Σουόνσι συνήλθε και όσο περνούσαν τα λεπτά γινόταν και πιο επιθετική, πιέζοντας με τη σειρά της για την γρήγορη ισοφάριση. Οι «αλεπούδες», ωστόσο, έδειξαν ψυχραιμία και σωστή λειτουργία στα μετόπισθεν, κρατώντας μέχρι το τέλους του ημιχρόνου το… σωτήριο υπέρ τους αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι ισορρόπησε εντελώς. Οι γηπεδούχοι έριξαν το βάρος στα αμυντικά τους καθήκοντα, τη στιγμή που οι Ουαλοί προσπαθούσαν- χωρίς αποτέλεσμα- να προκαλέσου ρωγμές στα μετόπισθεν των αντιπάλων. Το παιχνίδι κύλησε χωρίς κάποια μεγάλη φάση μέχρι το 70’, όταν ο Κάσπερ Σμάιχελ είπε «όχι» στον Ολιβέιρα, κρατώντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Η φάση αυτή παρόλο που… καρδιοχτύπησε τους γηπεδούχους, δεν στάθηκε αρκετή για να τους κάνει να οπισθοχωρήσουν. Συνέχιζαν να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία και τελικά κατάφεραν στο 89’ με τον Κινγκ να σημειώσουν και δεύτερο γκολ, ρίχνοντας τίτλους τέλους στην αναμέτρηση.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λέστερ: Σμάιχελ, Βασιλέφσκι (46'  Ντε Λε), Χουτ, Μόργκαν, Ολμπράιτον, Κινγκ, Καμπιάσο, Σλουπ, Νάγκεντ, Βαρντί, Ουγιόα (68' Μαχρέζ) Κράμαριτς (74' Ντρίνκγουόυτερ)
Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Ράνχελ, Φερνάντες, Γουίλιαμς, Αματ, Κορκ, Κι (58' Μοντέρο), Σέλβεϊ, Σίγκουρντσον, Ρούτλετζ (70' Ντάιερ), Ολιβέιρα (75' Έμνες)
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: