Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ρέντινγκ – Άρσεναλ!! (preview)

Ο πρώτος ημιτελικός του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας. Τα φώτα στο «Γουέμπλεϊ» ανοίγουν ξανά και περιμένουν τις Ρέντινγκ και Άρσεναλ για να προκύψει η πρώτη ομάδα που θα φτάσει να διεκδικήσει το τρόπαιο. Πρώτη παρουσία σε αυτή τη φάση από το 1927 για τους «royals»!
Οι τρεις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις είχαν να επιδείξουν 24 γκολ, με αποκορύφωμα το παιχνίδι – έπος του Οκτωβρίου του 2012, όταν οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν το εις βάρος τους 4-0 των πρώτων 35 λεπτών να γίνει το τελικό 7-5 στην παράταση!
Τρομερό ήταν εκείνο το ματς στο «Madjeski» και οι οπαδοί των δύο ομάδων ετοιμάζονται για ακόμα ένα εξαιρετικό απόγευμα στο Λονδίνο.
Η Ρέντινγκ μπορεί μέχρι και τα ημιτελικά του Κυπέλλου να μην αντιμετώπισε ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο δρόμος της ήταν στρωτός, αφού κάθε κλήρωση την καλούσε να παίξει εκτός έδρας, ενώ ήταν πολύ δύσκολα και τα ματς με τις Ντέρμπι και Κάρντιφ. Παράλληλα, στην Τσάμπιονσιπ δεν έχει σωθεί η ομάδα του Στιβ Κλαρκ που έχει να πάρει νίκη περίπου έναν μήνα...
Η Άρσεναλ «τρέχει» ένα σερί οχτώ σερί νικών στην Πρέμιερ Λιγκ και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του φινάλε της σεζόν, βάζοντας φυσικά στόχο την διατήρηση των κεκτημένων στο Κύπελλο, τη στιγμή που ο τίτλος φαίνεται να είναι πολύ μακριά με την Τσέλσι στο +7 και με ματς λιγότερο.
Στα αγωνιστικά, ο Πάβελ Πογκρέμπνιακ είναι έτοιμος και ξεπέρασε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη γάμπα, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Άκι και Άπια, διαθέσιμοι οι Τσάλομπα και Μακί.
Πιθανή η επιστροφή του Τζακ Γουίλσιρ έπειτα από αρκετούς μήνες για την Άρσεναλ, με τον νεαρό χαφ να έχει παίξει με τη δεύτερη ομάδα των «κανονιέρηδων». Ανέτοιμοι Αρτέτα και Τσάμπερλεϊν, ο Σέζνι κάτω απ' τα δοκάρια. Στην αποστολή για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο ενδέχεται να βρεθεί και ο Ματιέ Ντεμπισί.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ρέντινγκ (4-4-2): Φεντέριτσι – Γκάντερ, Έκτορ, Πιρς, Ομπίτα – ΜακΛίρι, Νόργουντ, Γουίλιαμς, Ρόμπσον Κανού – Κοξ, Πογκρέμπνιακ
Άρσεναλ (4-2-3-1): Σέζνι – Μπεγερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ – Κοκλέν, Καθόρλα – Ράμσεϊ, Εζίλ, Σάντσες – Ζιρού
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: