Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Μπρομ! (preview)

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την απομακρύνει μία και καλή από τις θέσεις του υποβιβασμού θέλει κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας η Γουέστ Μπρομ, την ώρα που οι «αετοί» εμφανίζονται έτοιμοι να πάρουν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στην Πρέμιερ Λιγκ.
Μπορεί καμία από τις δύο να μην «καίγεται», ωστόσο μία νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι καλοδεχούμενη και για τις δύο.
Η μεν Κρίσταλ Πάλας, μπορεί με ένα «τρίποντο» επί της Γουέστ Μπρομ, να βρεθεί στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, για πρώτη φορά μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, επεκτείνοντας παράλληλα το νικηφόρο σερί της στις πέντε νίκες.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η δε Γουέστ Μπρομ, μάλλον θέλει το θετικό αποτέλεσμα περισσότερο, από τη στιγμή που βρίσκεται και πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.
Μπορεί οι επτά βαθμοί από τη 18η θέση που οδηγεί στην Τσάμπιονσιπ να μοιάζουν υπεραρκετοί για την παραμονή των «baggies» στην κατηγορία, ωστόσο ακόμα μία νίκη θα διώξει και τις τελευταίες αμφιβολίες, δίνοντας πλέον το ελεύθερο στη διοίκηση να ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.
Μεταξύ των δύο ομάδων, η Γουέστ Μπρομ έχει περισσότερες νίκες (20) συγκριτικά με την Κρίσταλ Πάλας (15), ενώ 14 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Αγωνιστικά νέα:

Κρίσταλ Πάλας:
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και ο Άλαν Πάρντιου δεν σκοπεύει να αλλάξει την ενδεκάδα με την οποία ξεπέρασε την περασμένη αγωνιστική το εμπόδιο της Σάντερλαντ.
Μοναδική αλλαγή αναμένεται να υπάρξει στη θέση του Παπέ Σουάρε, ο οποίος έχει τεθεί εκτός λόγω τραυματισμού στο ισχίο.
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Τζέιμς ΜακΆρθουρ ο οποίος «παλεύει» με την ίωση, την ώρα που οι Τζόρτον Ματς και ο Φρέιζερ Κάμπελ δεν προλαβαίνουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Γουέστ Μπρομ:
Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της τιμωρίας του εκτίει ο Γιουσούφ Μουλούμπου, ο οποίος θα απουσιάσει από το ματς του Σαββάτου.
Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Τόνι Πιούλις την κατάσταση της υγείας του Μπράουν Ιντέγε, λόγω κάποιων ενοχλήσεων που έχει ο παίκτης στο πόδι. Σε περίπτωση μη συμμετοχής του Νιγηριανού, ο Βίκτορ Ανιτσέμπε θα πάρει τη θέση του.
Ρήξη χιαστών έχει υποστεί ο Μπεν Φόστερ ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Γουόρντ, Νταν, Ντελανέι, Κέλι, Μπολάσι, ΜακΆρθουρ, Γέντινακ, Ζαχά, Πάντσεον, Μάρεϊ
Γουέστ Χαμ: Μάιχιλ, Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Μπραντ, Μόρισον, Γκάρντνερ, Φλέτσερ, Γιάκομπ, Μπεραχίνο, Ιντέγε
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: