Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Βρήκε την ηρεμία της!!

Μια σπουδαία νίκη πήρε η Γουέστ Μπρομ μέσα στο «Selhurst Park! Η ομάδα του Τόνι Πιούις επικράτησε 2-0 της Κρίσταλ Πάλας, βρέθηκε στο +8 από την ουραγό τριάδα και «ξεμπέρδεψε» μια και καλή με τα σενάρια του υποβιβασμού!
Οι «baggies» … χτύπησαν στην αρχή κάθε ημιχρόνου, με τον Μόρισον να τους δίνει το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό και τον Γκάρντνερ να κάνει το 2-0 στο 53’.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν δοκάρι με τον Γκέιλ, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την πρώτη τους ήττα μετά από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα!
Έτσι η Μπρομ έφτασε τους 36 βαθμούς σε 33 ματς και βάζοντας από κάτω και τη Νιούκαστλ βρίσκεται στο +8 πλέον από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η ομάδα του Πάρντιου από την πλευρά της έμεινε στους 42 βαθμούς και την 11η θέση της κατάταξης.
Το ματς:
Με γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρηση στο Λονδίνο! Η Γουέστ Μπρομ ήταν αυτή που πήρε μόλις στο 2ο λεπτό το προβάδισμα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μόρισον βρέθηκε αφύλαχτος και με κεφαλιά νίκησε τον Σπερόνι για το 0-1! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, όμως ο ΜακΆρθουρ δεν βρήκε στόχο. Λίγο πριν τα μισά του πρώτου μέρους οι παίκτες των «baggies» ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Γιέντινακ στον Ανιτσέμπε, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε απλά να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ την ίδια απόφαση πήρε όταν οι παίκτες της Πάλας ζήτησαν και αυτοί με τη σειρά τους την εσχάτη των ποινών σε μαρκάρισμα του Γκάρντνερ στον Ζαχά. Οι «αετοί»  προσπάθησαν για την ισοφάριση, είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Μπολάσι και Γιέντινακ, όμως το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους τους βρήκε πίσω στο σκορ.
Σε δύο αλλαγές αποφάσισε να προχωρήσει με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Άλαν Πάρντιου, αλλά το σενάριο ήταν το ίδιο με την αρχή του ματς. Η Γουέστ Μπρομ κατάφερε γρήγορα-γρήγορα να βρει και δεύτερο γκολ με τον Γκάρντνερ να δίνει «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 53ο λεπτό! Οι γηπεδούχοι έδειξαν λίγο αργότερα σημάδια αντίδρασης, αλλά δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, καθώς η προσπάθεια του Γκέιλ σταμάτησε στο δοκάρι! Το δεύτερο γκολ έδειξε να αποσυντονίζει πλήρως την Πάλας, με τα λεπτά να περνούν και τη Γουέστ Μπρομ να διατηρεί σχετικά εύκολα το υπέρ της 2-0, που διατηρήθηκε μέχρι τέλους, καθώς το γκολ του Σανογκό στο φινάλε δεν μέτρησε ως οφσάιντ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Γουόρντ, Ντιλέινι, Νταν, Λέντλεϊ (46’ Σουαρέ), Γέντινακ (46’ Γκέιλ), ΜακΆρθουρ (80’ Σανογκό), Πάντσεον, Μπολάσι, Ζαχά, Μάρεϊ
Γουέστ Μπρομ: Μίχιλ, Ντόσον (71’ Γουίσντομ), ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Μπραντ, Γκάρντνερ (81’ Όλσον), Φλέτσερ, Γιάκομπ, Μόρισον, Μπεραχίνο (88’ Μπερντ), Ανιτσέμπε
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: