Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Πέρασαν δύο μήνες…!

Την πρώτη του νίκη μακριά από τη Βόρεια Ελλάδα θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα, και ο Γιώργος Γεωργιάδης περιμένει να δει τα αποτελέσματα της έξτρα δουλειάς του.

Πέρασαν δύο μήνες…
Στις 14 Ιανουαρίου με αντίπαλο την Καλλονή ήταν η τελευταία νίκη (1-2) του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα μακριά από τη Βόρεια Ελλάδα, αφού στις 21 Φεβρουαρίου είχε νικήσει τη… γειτόνισσα Βέροια με σκορ 3-1 στην Ημαθία.

Από τότε ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει τέσσερις ήττες και μία νίκη «στα χαρτιά» με τη Νίκη Βόλου που είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Από τότε έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στους Θεσσαλονικείς, αφού έχει φύγει ο Άγγελος Αναστασιάδης και στη θέση του επέστρεψε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο υπηρεσιακός τεχνικός δούλεψε αρκετές σε πολλούς τομείς, όπως η φυσική κατάσταση και η τακτική, και σήμερα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει τα αποτελέσματα της δουλειάς του με αντίπαλο την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μάλιστα, στο αποψινό ματς σκοπεύει να παρατάξει για πρώτη φορά με σύστημα 4-3-3 τους «ασπρόμαυρους», αφού έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τους τρεις κατά τεκμήριο καλύτερους μέσους που έχει στη διάθεσή του.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κωνσταντινίδη, Βίτορ, Τζαβέλλα και Ρατς. Ως «κόφτης» θα αγωνιστεί ο Τζιόλης, με εσωτερικούς μέσους τον Νομπόα και τον Κάτσε. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Περέιρα, Αθανασιάδης και Μακ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Σκόνδρας, Κόστα, Κίτσιου, Σαββίδης, Πόζογλου, Γκολάσα και Κουλούρης. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Σαλπιγγίδης, ο ανέτοιμος Μαντούρο και ο τιμωρημένος Παπαδόπουλος, ενώ για λόγους τακτικής δεν υπολογίζεται ο Παπαπαγιαννόπουλος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: