Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Στόουκ – Σαουθάμπτον! (preview)

Αυτή τη στιγμή της αναλογεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν, όμως δεν πρέπει να εφησυχαστεί. Η Σαουθάμπτον ταξίδεψε στο Στόουκ, όπου και θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Μπριτάνια» για την 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ (17:00 - ΟΤΕSport 1 HD), κόντρα στους «πότερς» που προσπαθούν να συνέλθουν.
Οι «άγιοι», μετά το 2-0 επί της Χαλ και την ήττα της Τότεναμ από την Άστον Βίλα, κατάφεραν να φτάσουν στην 6η θέση της βαθμολογίας που αυτή τη στιγμή, λόγω της κατάκτησης του Λιγκ Καπ από την Τσέλσι, δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Τα «σπιρούνια», ωστόσο, παραμονεύουν και βρίσκονται στο -2, πράγμα που κάνει την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να γνωρίζει ότι δεν έχει περιθώρια σημαντικών απωλειών, αν και υπό προϋποθέσεις θ' ανοίξει και η 7η θέση του πρωταθλήματος για τα προκριματικά του επόμενου Γιουρόπα Λιγκ. Η δυσκολία με την οποία σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια η Σαουθάμπτον ενδεχομένως ν' αποδειχθεί καθοριστική για το ματς στο «Μπριτάνια», αφού πρόκειται για έδρα που υψώνει... οχυρό για τη Στόουκ και κάνει δύσκολη τη μέρα κάθε ομάδας που το επισκέπτεται.
Η ομάδα του Μαρκ Χιουζ έχει... φύγει εκτός πορείας στα τελευταία παιχνίδια, αν και έχει καταφέρει να κρατηθεί στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Με τρεις ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς, ψάχνει... γιατρικό για να συνέλθει, με την Κρίσταλ Πάλας να στοχεύει σε μια θέση στο πρώτο μισό του πίνακα. Στόχος της ομάδας είναι να ξεπεράσει τους 50 βαθμούς με τους οποίους ολοκλήρωσε την περσινή αγωνιστική περίοδο, σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί κάποιο κίνητρο από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένας φόβος όσον αφορά σενάρια υποβιβασμού και επικίνδυνες αποστάσεις από τις τελευταίες θέσεις.
Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τον Μόουζες που θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, αμφίβολος είναι ο Μαρκ Γουίλσον, ανέτοιμος ο Πίτερ Οντεμβίγκι.
Για τη Σαουθάμπτον, ο Γουανιάμα είναι τιμωρημένος έχοντας φτάσει στις 10 κίτρινες κάρτες, επιστρέφει ο Γκάρδος, ανέτοιμος ο Ντζούρισιτς.
Πιθανές ενδεκάδες:
Στόουκ (4-4-2): Μπέγκοβιτς – Κάμερον, Σόουκρος, Βόλσιντ, Γουίλσον – Άιρλαντ, Ενζονζί, Γουέλαν, Άνταμ – Γουόλτερς, Ντιούφ
Σαουθάμπτον (4-3-3): Κ.Ντέιβις – Κλάιν, Αλντερβάιρελντ, Φοντέ, Μπέρτραντ – Σνάιντερλιν, Σ.Ντέιβις, Γουόρντ Πρόους – Λονγκ, Πελέ, Μανέ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: