Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ιταλικό ενδιαφέρον για Γούτα!

Δύο ιταλικές ομάδες, η Βιντσέντσα και η Μόντενα, φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα της Skoda Ξάνθη, όπως αναφέρει ο Τύπος στη γειτονική χώρα.

Ιταλικό ενδιαφέρον για Γούτα
Το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων έχει καταφέρει να προσελκύσει με τις εμφανίσεις του στη Skoda Ξάνθη τη φετινή σεζόν ο Δημήτρης Γούτας.

Εκτός από τους… εγχώριους Ολυμπιακό και ΑΕΚ που επιθυμούν να αποκτήσουν τον 21χρονο στόπερ, τώρα δημοσιεύματα στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι απασχολεί και εκεί δύο συλλόγους.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com» αναφέρει ότι ο νεαρός άσος παρακολουθεί «ζεστά» η Βιντσέντσα και η Μόντενα που συμμετέχουν στη Serie B.

Οι άνθρωποι των δύο συλλόγου εκτιμούν ότι πρόκειται για μία εξαιρετική επένδυση, αφού έχουν σχηματίσει την καλύτερη άποψη για την αξία του.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται πολλά να εξαρτηθούν από το αν η Ξάνθη θα καταφέρει να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν, καθώς αυτή τη στιγμή διεκδικεί μαζί με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα την συμμετοχή στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: