Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Λέστερ - Σουόνσι! (preview)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα θα ψάξει η ουραγός Λέστερ κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Σουόνσι, με στόχο να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει τις τελευταίες εβδομάδες για να σώσει τη χρονιά.
Μετά το εντός έδρας 2-1 επί της Γουέστ Χαμ (Κινγκ στο 86’), οι «αλεπούδες» κατάφεραν να… δραπετεύσουν με νίκη και από το «Χόθορνς», με τον Χουτ να ισοφαρίζει σε 2-2 τη Γουέστ Μπρομ στο 80’ και τον Βάρντι να χαρίζει το σπουδαίο τρίποντο (3-2) στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον μπορεί να παρέμεινε στην τελευταία θέση, όμως η απόσταση από την σωτηρία είναι βρίσκεται πλέον στο -3, την ώρα που εκκρεμεί και το ματς με την πρωτοπόρο Τσέλσι.
Την πρώτη της απώλεια βαθμών μετά από δύο συνεχόμενες νίκες γνώρισε την περασμένη αγωνιστική η Σουόνσι με το 1-1 απέναντι στην Έβερτον στο «Λίμπερτι». Το συγκρότημα του Γκάρι Μονκ μπορεί να στερείται ουσιαστικών κινήτρων εδώ και καιρό, ωστόσο, ο στόχος για το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών του συλλόγου, τον έχει εδραιώσει στην 8η θέση του πίνακα.
Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν… κομπλέ σήμερα, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών, με τον Πίρσον να εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με το ματς της περασμένης εβδομάδας.
 Από την πλευρά του ο Μονκ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γκομίς, ο οποίος θα μείνει εκτός για τέσσερις εβδομάδες, αλλά και τους Νόουτον και Κάρολ. Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Τέιλορ, ενώ μοιρασμένες πιθανότητες να αγωνιστούν έχουν οι Ολιβέιρα και Μοντέρο.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λέστερ: Σμάιχελ, Ντε Λάετ, Χουτ, Μόργκαν, Σλουπ, Καμπιάσο, Τζέιμς, Ολμπράιτον, Βάρντι, Νιούτζεντ, Ουγιόα
Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Αμάτ, Φερνάντεζ, Γουίλιαμς, Ράνχελ, Κορκ, Σουνγκ-Γιουνγκ, Σέλβεϊ, Ράουτλετζ, Σίγκουρντσον, Μοντέρο
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: