Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Μουρίνιο: «Ευκολότερο να προπονήσεις τη Γιουνάιτεντ, παρά την Τσέλσι»!

Ακόμα μία... ατάκα του Ζοσέ Μουρίνιο μπήκε στο «χρονοντούλαπο» της ιστορίας, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ότι το να δουλεύεις στους «κόκκινους διαβόλους», είναι ευκολότερο από να κάνεις την ίδια δουλειά στους «μπλε»!
Για μία ακόμα φορά, ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε... ρεσιτάλ.
Ο Πορτογάλος φρόντισε να «δυναμιτίσει» το κλίμα λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Τσέλσι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίνοντας τη δική του άποψη σχετικά με τη διαχείριση των δύο ομάδων, από την οπτική γωνία του... προπονητή.
Με δηλώσεις του λοιπόν στη χθεσινή (18/4) συνέντευξη Τύπου, ο «Special One» τόνισε, πως το να προπονείς τους «κόκκινους διαβόλους», είναι ευκολότερο από το να προπονείς τους «μπλε».
Εξήγησε λοιπόν πως η Γιουνάιτεντ έχει την οικονομική δυνατότητα (λόγω εσόδων), να χρηματοδοτήσει μία μεγάλη ομάδα, την ώρα που οι Λονδρέζοι πρέπει να προχωρήσουν στην πώληση παικτών σαν τον Χουάν Μάτα, για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με το Financial Fair Play.
«Ναι είναι ευκολότερο. Ήταν ευκολότερο στο παρελθόν στην Τσέλσι, αλλά έχει περισσότερη πλάκα. Ποιο δύσκολο σίγουρα. Πουλήσαμε πολλούς παίκτες, όχι μόνο τον Μάτα», ήταν τα λόγια του Μουρίνιο.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: