Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Παίκτης της χρονιάς ένας 6χρονος καρκινοπαθής! (pics)

Συγκινητική απόφαση των οπαδών της Σεντ Μίρεν, οι οποίοι σε ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της ομάδας τους, επέλεξαν ένα παιδί «χτυπημένο» από τον καρκίνο.


ΟΆαρον Γούντγουολ είναι μόλις έξι ετών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της σκωτσέζικης ομάδας τη φετινή σεζόν. Πριν από έναν χρόνο διαπιστώθηκε ότι έχει όγκο στο κεφάλι, υποβλήθηκε σε σειρά ραδιοθεραπειών και στη συνέχεια σε επέμβαση για την αφαίρεσή του.

Ο πιτσιρικάς συνεχίζει να δίνει τη μάχη του σε αυτό το άσχημο... παιχνίδι που του επεφύλασε η ζωή, συνεχίζει να κάνει χημειοθεραπείες, αλλά είναι μαχητής και δεν το βάζει κάτω. Παρά την ασθένειά του, εξακολουθούσε να πηγαίνει στο γήπεδο και να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα, ακόμα και αν μόλις λίγες ώρες νωρίτερα ήταν στο νοσοκομείο, όπως συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο στο παιχνίδι κόντρα στη Μάδεργουελ.

Η Σεντ Μίρεν έχασε εκείνο το παιχνίδι και γενικά δεν έκανε την καλύτερη σεζόν της με αποτέλεσμα να βρεθεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και να υποβιβαστεί, αλλά τουλάχιστον οι οπαδοί της φρόντισαν να στείλουν ένα ωραίο μήνυμα αναδεικνύοντας τον μικρό Άαρον κορυφαίο παίκτη της ομάδας τους, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον μέσο Κένι ΜακΚλιν και στην τρίτη τον αμυντικό Τζιμ Γκούντγουιν.

«Η δύναμη και το θάρρος του Άαρον ήταν έμπνευση για όλους μας και μια υπενθύμιση ότι στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο» ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οιοπαδοί. Ο εξάχρονος θα λάβει ως βραβείο μια φανέλα της Σεντ Μίρεν υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ το 2013.






Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: