Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Μαλεζάνι ή… Ψαραντώνης;


Μαύρα ρούχα, μούσια και μαλλιά που παραπέμπουν σε… Ψαραντώνη! Το νέο λουκ του Αλμπέρτο Μαλεζάνι παραπέμπει 100% σε Ψηλορείτη, με τον πρώην (;) προπονητή να έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή του.

Μαλεζάνι ή… Ψαραντώνης;
Άλλος άνθρωπος έχει γίνει ο Αλμπέρο Μαλεζάνι από τότε που άφησε το ποδόσφαιρο πίσω του. Ο Ιταλός τεχνικός το πέρασμά του οποίου από τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μείνει σε όλους αξέχαστο, απέχει πολύ ως εικόνα από εκείνη που… θαυμάσαμε στην περίφημη συνέντευξη Τύπου με τα 21 σερί «cazzo», που έκαναν την καημένη τη μεταφράστρια να μην ξέρει πού να κρυφτεί.






Δεκαπέντε μήνες μετά την τελευταία φορά που κάθισε σε πάγκο και σχεδόν 3,5 χρόνια από τότε που έχει να πανηγυρίσει νίκη ομάδας που κοουτσάρει, ο συμπαθής Μαλεζάνι φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του τα… εγκόσμια και την είδε… Κρητικός.

Με αφορμή το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Κιέβο και Βερόνα (έχει περάσει και από τις δύο), η κάμερα της «corriere tv» τον ανακάλυψε στο «κρησφύγετό» του εκεί στον ιταλικό βορρά όπου πλέον ζει σαν αγρότης! Ντυμένος από την κορυφή ως τα νύχια στα μαύρα και με ατημέλητα μαλλιά και μούσια, ο Μαλεζάνι ασχολείται αποκλειστικά με τα αμπέλια του και παράγει το δικό του κρασί.

«Το ποδόσφαιρο με ξέχασε», εξομολογείται με παράπονο, ενώ παραδέχεται πως το τόπι του λείπει πολύ και δίνει τις προβλέψεις του για το ματς με φόντο τα κλήματα και το τρακτέρ του, αλλά και τα τρόπαια της καριέρας του που παραμένουν σιωπηλοί μάρτυρες του τι είχε πετύχει κάποτε στα γήπεδα…




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: