Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Δέδας: «Θέλουμε να ζήσουμε και εμείς τέτοια ατμόσφαιρα» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Δέδας και αναφέρθηκε στη νίκη του του μπασκετικού ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Από την αρχή ήμασταν μπροστά στο σκορ, απλά στο β’ ημίχρονο πήραμε μια διαφορά 10-11 πόντων. Μας έφτασε, βέβαια, η ΑΕΚ στο σκορ, όμως, στο τέλος φύγαμε ξανά μπροστά και κερδίσαμε».

Για το μήνυμα που στέλνει η νίκη: «Αφενός μεν ότι η ομάδα ανεξάρτητα αν υπάρχει ή όχι βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν παίζει αδιάφορα, αφετέρου δε ότι όταν κερδίζεις εκτός έδρας μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με σένα σου δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση».

Για την κατάκτηση της τρίτης θέσης: «Μας ανήκει η τρίτη θέση αλλά στην κανονική περίοδο. Στόχος μας είναι να συμβεί αυτό και στα πλέι οφ. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας που είναι σημαντικό αβαντάζ και πρέπει να το διασφαλίσουμε».

Για τα λίγα λάθη στο ματς: «Ξέραμε ότι η ΑΕΚ παίζει γρήγορα και αξιοποιεί τα λάθη του αντιπάλου. Εμείς προετοιμαστήκαμε για πιο αργές επιθέσεις, γιατί αυτό μας βολεύει κιόλας. Ακολουθήσαμε το πλάνο και κερδίσαμε».

Για τον αν ζήλεψαν την ατμόσφαιρα στους αγώνες της ομάδας βόλεϊ: «Το συζητήσαμε με τα άλλα παιδιά, άλλωστε, παρακολουθήσαμε την πορεία της ομάδας βόλεϊ. Με τα παιδιά βλεπόμαστε καθημερινά στο γήπεδο και πολλοί από εμάς πήγαν και στα ματς. Θέλουμε να ζήσουμε και εμείς αυτήν την ατμόσφαιρα, αλλά δεν είναι στο χέρι μας. Ξέρουμε πώς είναι η κατάσταση και ελπίζουμε στα πλέι οφ, αν και φέτος η παρουσία του κόσμου ήταν περισσότερη από κάθε άλλη φορά, ότι θα έχουμε πολύ περισσότερο κόσμο».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δέδας στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: