Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Συμφέρει τον ΠΑΟΚ να νικήσει τον Πανιώνιο;

Πως τα φέρνει η ζωή καμία φορά εξωγήινε. Ο ΠΑΟΚ πάει στη Νέα Σμύρνη να παίξει την Κυριακή με τον Πανιώνιο, ο οποίος θέλει έστω και έναν βαθμό για να μην πέσει κατηγορία. Ο ΠΑΟΚ με νίκη ελπίζει να πάρει περισσότερο από έναν βαθμούς στα play off, αλλά από την άλλη με νίκη μπορεί να ρίξει τον Πανιώνιο κατηγορία και να ανοίξει τον δρόμο για τον Άρη για να ανέβει και δεύτερη ομάδα από την Γ Εθνική.

Ο ΠΑΟΚ θα φάει τρία γκολ στην Νέα Σμύρνη και τον Σαββίδη, λέει ο σοφός ότι δεν τον συμφέρει να βγει πρώτος στα play off. Ξέρεις τι χρήματα θα πρέπει να ρίξει για μεταγραφές, αν ανεβεί ο πήχης και παίξει ο ΠΑΟΚ προκριματικά Champions League; Φαντάζεσαι τι απαιτήσεις θα έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που θέλουν να δουν να τεντώνει μέσα στην Τούμπα το σεντόνι;

Άλλα σου λέω και άλλα μου απαντάς. Εδώ μιλάμε ότι τέτοιο σενάριο δε γράφει το πιο διεστραμμένο μυαλό που κυκλοφορεί στην πιάτσα. Από την μια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που με νίκη της ομάδας τους βοηθάνε τον συμπολίτη και από την άλλοι οι οπαδοί του Άρη, που αν δεν κερδίσει το Αγιονέρι τον Πανσεραικό, θα περιμένουν νίκη του ΠΑΟΚ για να ανοίξει ο δρόμος της δεύτερης θέσης.

Μου αρέσει που λες που βάζεις και το αν. Πώς να κερδίσει το Αγιονέρι τον Πανσεραικό, που πάει με ένα φορτηγό ακανέδες να πάρει το παιχνίδι της χρονιάς; Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον βλέπουν πολύ μικρό τον Άρη πλέον και δεν συγκινούνται με αυτά. Από την άλλη οι οπαδοί του Άρη με αυτά που βλέπουν, το 80% αδιαφορεί και δεν παρακολουθεί καν τα παιχνίδια της ομάδας. Εδώ ρε ο Ντρούλινγκ και ο Μπουγάτσας δεν πάνε στο γήπεδο.

Ο Πανιώνιος αν πέσει πάει στην Γ΄ Εθνική, δεν αντέχει οικονομικά. Και επιμένω να στο λέω, γιατί ήσουν πάρα πολύ σίγουρος ότι θα πέσει ο Πανθρακικός και με την γουρσουζιά που σε δέρνει, από αουτσάιντερ τον έκανες πρώτο φαβορί για παραμονή.

Που να φανταστώ ότι θα έβγαζε τα παπούτσια του ο Κομπότης και θα μύριζε ποδαρίλα σε όλη την Ελλάδα; Που να φανταστώ ότι θα βγει τώρα το παπόρι από την Περσία; Ο Πανιώνιος θα κερδίσει ότι και να λέτε και εγώ θα τις ψαρούκλες μου.


 Ηρακλής

Πολύ καλή η κίνηση της ΠΑΕ Ηρακλής να κληρώσει μια μηχανή που θα την κερδίσει ένας από αυτούς που θα αγοράσουν εισιτήριο για τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στα play off. H κλήρωση θα γίνει στις 30-5 για αυτό και δεν πρέπει κανένας να πετάξει το απόκομμα του εισιτηρίου από τους αγώνες. Αυτό είναι ένα κίνητρο από την στιγμή που η ομάδα δείχνει ότι έχει καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση άνοδο δεν σημαίνει όμως ότι τελείωσε και περιμένουμε την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Αυτό ισχύει και για τον κόσμο της ομάδας ο οποίος θα πρέπει να συνεχίσει να δείχνει την συμπαράσταση του όσο και για την ίδια την ομάδα η οποία θα πρέπει να ανταμείψει με θετικά αποτελέσματα τον κόσμο που την στηρίζει.


Υπεροψία

Άλλα περίμενα αν δω και άλλα είδα από το παιχνίδι της Ρεάλ με την Γιουβέντους στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.  Η Ιταλική ομάδα κατέθεσε την ψυχή της τα έδωσε όλα και νίκησε δίκαια με 2-1 αντίθετα με την Ισπανική που έδειξε υπεροψία στην διαχείριση του αγώνα ιδιαίτερα μετά το 1-1. Σαν να έκανε προπόνηση μου φάνηκε αφού έδειξε ότι την έχει την Γιουβέντους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρει και το εισιτήριο της πρόκρισης. Η μαγκιά πληρώνεται όμως και μπορεί σε αυτό το παιχνίδι να τη «γλύτωσε» φτηνά με το 2-1 αν δεν αλλάξει όμως συμπεριφορά στην Μαδρίτη τότε θα φάει μόνη της το κεφάλι της.



Δεν «πατάνε» στο γήπεδο…
KOK Σιγά μη σε πιστέψω ότι δεν πάνε στο γήπεδο
ΡΟ ένας δεν ακούει ούτε αναμετάδοση (κοντός) και ο άλλος αν δεν κοιμηθεί το μεσημέρι βλέπει το δεύτερο ημίχρονο

Ραπτόπουλος

Λιμάνι
Σε μια χώρα που το μόνο που κινείται είναι το μαύρο χρήμα τι ψάρια μπορεί να πιάσει μια πόλη όταν μετά τις 4 το απόγευμα είναι νεκρό το λιμάνι της. Στο ένα λιμάνι δεν υπάρχει ούτε τράτα για τσαπαρί και στο άλλο πιάσανε δυο τόνους ηρωίνη. Φαντάσου τι μπορεί να έχει περάσει από εκεί


Γαϊτάνος
Ρόμπα τους έκανε στην Βέροια ο Στέφανος Γαϊτάνος. Όχι μόνο δεν ήταν άρρωστος (άσε που θα μας θάψει όπως πάει) αλλά συνέδεσε το όνομα του με την σωτηρία της Βέροιας από την μία και είναι μακριά από τα περίεργα από την άλλη. Μεγάλο μούτρο ο στρατηγός


Ριαβόγλου
Άσε τον απέναντι να λέει για τον Διλμπέρη και τον Κατσαμπή. Η μεγάλη κίνηση της διοίκησης ήταν η επιστροφή του γίγαντα Ριαβόγλου στα κοινά της ομάδας.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: