Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Τρίτος σταθμός… ο Πειραιάς!!

Μετά το Ηράκλειο Κρήτης και τη Γλυφάδα, ο Δήμος Πειραιά, παίρνει τη σκυτάλη στις 27 και 28 Ιουνίου και θα φιλοξενήσει τα καλοκαιρινά τουρνουά 3Χ3, που διοργανώνουν ΕΟΚ και ΠΣΑΚ.

Τρίτος σταθμός… ο Πειραιάς
Στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, προετοιμάζονται για τα καλοκαιρινά τουρνουά 3Χ3, που διοργανώνουν ΕΟΚ και ΠΣΑΚ. Η πόλη του Πειραιά, θα αποτελέσει τον τρίτο σταθμό των ελλήνων καλαθοσφαιριστών και αναμένεται ρεκόρ συμμετοχών.
Τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ θα φιλοξενηθούν στον ειδικό χώρο, έναντι του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου (Πύλες Ε1-Ε2). Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και το www.sport-fm.gr.

«Αποτελεί τεράστια τιμή για τους Δημότες του Πειραιά και όχι μόνο, το γεγονός, ότι στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, θα βρεθούν οι κορυφαίοι έλληνες καλαθοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις δύσκολες μέρες, να δώσουμε χαρά στα μικρά παιδιά αλλά και τους μεγάλους, που θα πάρουν μέρος στην υπέροχη εκδήλωση. Είναι η πρώτη φορά, που στον Πειραιά, θα βρεθούν τόσα πολλά παιδιά, για να παίξουν και να γνωρίσουν τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ.

Πιστεύουμε ότι θα έχουμε ρεκόρ συμμετοχών, αφού ήδη, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και καλούμε όλους, να έρθουν σ’ αυτήν την ξεχωριστή γιορτή. Η δημιουργία 26 γηπέδων, στο χώρο που παραχωρήσαμε στον ΠΣΑΚ, την ΕΟΚ και το Δήμο Πειραιά, για τη διεξαγωγή ενός τέτοιου πρωτοποριακού γεγονότος, αποτελεί εγγύηση για τη μεγάλη επιτυχία του 3ON3. Ελπίζουμε, να γίνει θεσμός και στον Πειραιά, το τουρνουά, που συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι τα μάτια όλης της φίλαθλης Ελλάδος. Ο ΟΛΠ ΑΕ στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης για τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, τη νεότητα και τη διασύνδεση της Πόλης με το Λιμάνι αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση από τις πρωτοβουλίες του ΠΣΑΚ, της ΕΟΚ και του Δήμου Πειραιά, ιδιαίτερα όταν αυτές συνδέονται με έννοιες όπως η αποφυγή βίας και ρατσισμού στη χώρα μας», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΟΛΠ ΑΕ, Γιώργος Ανωμερίτης.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Σταύρος Ελληνιάδης, ανέφερε: «Βλέποντας κάθε καλοκαίρι την αγάπη του κόσμου για τα 3Χ3, που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ, δεν ήταν δύσκολο για τον Δήμο Πειραιά, να αποφασίσει, για τη διεξαγωγή τουρνουά και στη δική του πόλη. Και σίγουρα, η επιλογή του λιμανιού, είναι η καλύτερη, αφού υπάρχει πολύ μεγάλος χώρος. Καλούμε λοιπόν, όλους τους φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο, να έρθουν και να παίξουν με τους έλληνες καλαθοσφαιριστές αλλά και να γνωρίσουν καταξιωμένους προπονητές. Πιστεύουμε ότι θα γίνει ρεκόρ συμμετοχών».

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: www.3on3streetball.gr. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: