Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

«Να γίνει ξανά μεγάλος ο Άρης»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο οικονομολόγος και μέλος της ΚΑΕ Άρης, Στάθης Ρούσσος και μίλησε για την νέα εποχή στους «κίτρινους» με την έλευση του επενδυτή, Νίκου Λάσκαρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Μετά από ένα 20ημερο πολλών συζητήσεων τελείωσε μια υπόθεση και τώρα πρέπει να σχηματίσουμε τον νέο Άρη».
Για το γεγονός πως κρατήθηκε μυστικό το όνομα:
«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να γνωρίζουν όλοι από την αρχή το όνομα. Ότι κάνουμε πρώτα γίνεται και μετά ανακοινώνεται. Δεν πρέπει να ξεχνάμε για το άρθρο 99 που έδωσε το ακριβές ποσό που χρωστάει ο Άρης. Από εκεί και πέρα όλα ήταν ξεκάθαρα στην ομάδα. Είχα το ραντεβού να γνωρίσω τον επενδυτή και όταν του είπαμε το ποσό, χρειάστηκαν  μετά μόνο έλεγχοι».
Για την πρώτη συνάντηση:
«Η πρώτη συνάντηση έγινε στα γραφεία της ΚΑΕ. Ήταν καταλυτική η συμβολή του κ. Σφυρή που μιλούσε μαζί του. Έπρεπε να γίνουν όλα πολύ γρήγορα».
Για την επόμενη μέρα του Άρη:
«Είναι αρχή και δική μας και εμείς δεν θέλουμε να νεοπλουτίσουμε. Πάμε βήμα –βήμα. Θέλουμε πρώτα να τελειώσει η χρονιά, να τεθούν τα θέματα του νέο μπάτζετ και δεν κάνουμε κάτι για μια χρονιά αλλά θέλουμε μία συνέχεια. Ως Άρης έχουμε πάθει και έχουμε μάθει. Θέλουμε σε τρία χρόνια να μην υπάρχει καμιά παλιά αμαρτία και από εκεί και πέρα θα κάνει ο κ. Λασκάρης τον Άρη που θέλει».
Για την τάξη που υπήρχε στην ομάδα:
«Υπήρχε μια τάξη και τώρα εξετάζουμε το ενδεχόμενο των νέων ρυθμίσεων που θα μπούμε. Μια εταιρεία που είναι στο 99 έχει τα προβλήματα που ξέρουν όλοι. Από εκεί και πέρα η βοήθεια είναι μεγάλη ακόμα και ψυχολογική.  Το να έχουμε έναν τέτοιο χαρακτήρα μαζί μας, τέτοιου ήθους μας κάνει πολύ καλύτερα».
Για το αγωνιστικό κομμάτι:
«Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης τα τελευταία χρόνια δουλεύει και αυτό φαίνεται. Μιλάνε τα έργα μας και έχουμε καταφέρει πολλά. Με την έλευση του κ. Λάσκαρη θα κοιτάξουμε και το αγωνιστικό κομμάτι. Θα κάνουμε μια ομάδα αξιόμαχη που θα μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Ελπίζω η ΚΑΕ Άρης να είναι οδηγός και για τα υπόλοιπα τμήματα. Δουλεύαμε πάρα πολλές ώρες».
Για την συνομιλία του επενδυτή με τον Νίκο Γκάλη:
«Ο Νίκος Γκάλης φυσικά είχε πει πως ήθελε να τον γνωρίσει. Ο κ. Λάσκαρης ήξερε πως ο Γκάλης πίστευε αυτή την διοίκηση, μίλησε μαζί του και θέλουν να βρεθούν και από κοντά».
Για τον χαρακτήρα του μεγαλομετόχου:
«Θα γίνει κάποια στιγμή κάποια μέσα στην άλλη βδομάδα μια συνέντευξη Τύπου. Η έδρα του είναι στην Ελβετία, είναι ένας νέος άνθρωπος και η φιλοδοξία του μαζί με την ΚΑΕ Άρης μπορούν να κάνουν τον Άρη πολύ μεγάλο».
Για την κριτική που είχε δεχτεί η ΚΑΕ Άρης:
«Πολλές φορές μπαίνει και ο ανθρώπινος παράγοντας. Ποτέ δεν γίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Σίγουρα θα κάναμε κάποια λάθη αλλά ότι προσπάθεια κάναμε ήταν για το καλό του Άρη. Κάναμε έναν αγώνα».
Για την υπόθεση της εκκαθάρισης στην ΠΑΕ Άρης:
« Προχωράμε καλά. Αυτό που προέχει είναι να ανέβει αγωνιστικά η ομάδα. Η εκκαθάριση προχωράει καλά και ας γράφουν και ας λένε ότι λένε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: