Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Συνεχίζεται το θρίλερ για το GREXIT!!

Η UEFA αναμένει μεταφρασμένη την τελική διατύπωση των άρθρων 5 και 15 προκειμένου να αποφασίσει αν ο νέος νόμος παραβιάζει ή όχι το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.
Το θρίλερ για την παραμονή ή την αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις συνεχίζεται. Πάνω στο νήμα, την ώρα της ψήφισης του νομοσχεδίου, ο Σταύρος Κοντονής έκανε αλλαγές στα άρθρα 5 και 15. Και πλέον η UEFA αναμένει την ακριβή μετάφραση του νόμου προκειμένου να τον επεξεργαστεί και να αποφανθεί αν ο νέος ελληνικός νόμος παρεμβαίνει ή όχι στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου ώστε να καταλήξει στην απόφασή της σχετικά με το αν τίθεται ή όχι θέμα αποβολής της Ελλάδας από τις διεθνείς διοργανώσεις.
Παρά την αφαίρεση της λέξης “εσωτερικές” πριν από την λέξη “υποθέσεις” στο άρθρο 15 παράγραφος 2 η UEFA ανέμενε και άλλη αλλαγή, δηλαδή την αντικατάσταση της φράσης “λαμβάνοντας υπόψη” από την φράση “υπό την προϋπόθεση”. Η UEFA περιμένει να διαβάσει και την επαναδιατύπωση του άρθρου 5 που αφορά την επιλογή των τακτικών δικαστών προκειμένου να βεβαιωθεί ότι θα είναι η ΕΠΟ αυτή που θα κάνει την επιλογή τους.
Το νομικό επιτελείο της UEFA αναμένει την τελική διατύπωση των άρθρων, τα οποία άλλαξαν στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, δηλαδή την ώρα της συνεδρίασης της Βουλής, ώστε να διαπιστώσει αν παραβιάζεται ή όχι το αυτοδιοίκητο.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: