Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

«Ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες κόντρα στον Άρη» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης και αναφέρθηκε στο φινάλε θρίλερ του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχει πολύ ενδιαφέρον το φινάλε του πρωταθλήματος κάτι που είναι πολύ καλό για το ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα κάθε ομάδα έχει τα δικά της θέλω. Ελπίζω στο τέλος να υπάρξει δικαιοσύνη, κάθε ομάδα να πάρει αυτό που της αξίζει και πάνω από όλα να μην τραυματιστεί το ποδόσφαιρο».

Για το ποιο από τα δύο ματς σε Κιλκίς και «Βικελίδης» θεωρεί πιο σημαντικό: «Είμαι της άποψης πως τα παιχνίδια που δίνουμε είναι πάντα τα πιο σημαντικά. Για τον Άρη και εμάς είναι το μεταξύ μας, για τον Πανσερραϊκό είναι το δικό του».

Για το πώς κατεβαίνει η Καβάλα: «Εμείς από σεβασμό στο ποδόσφαιρο και την ομάδα το μόνο που δεν πρέπει είναι να είμαστε αδιάφοροι. Στόχος μας είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και άλλα άσχημα πράγματα που βλέπουμε στα γήπεδα».

Για το ματς του Πανσερραϊκού: «Ο Πανσερραϊκός ήρθε στην Καβάλα και μας κέρδισε σε ένα ματς που δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Παρ’ όλα αυτά ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα για την προσπάθεια. Έτσι όπως είδα τον Πανσερραϊκό θα είναι ένα δύσκολο ματς γι’ αυτόν. Δεν είναι η ομάδα που λες ότι θα κερδίσει σίγουρα».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Ανυφαντάκης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: