Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

«Λύκος» ο Κρούζε!!

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ θα πρέπει να θεωρείται ο Μαξ Κρούζε. Σύμφωνα με τη Bild, οι «λύκοι» συμφώνησαν με τη Γκλάντμπαχ για την απόκτηση του Γερμανού επιθετικού, ο οποίος θα υπογράψει μέχρι το 2019.

«Λύκος» ο Κρούζε
Μένει στη χώρα, αλλά αλλάζει φανέλα ο Μαξ Κρούζε. Όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο, η γερμανική εφημερίδα «Bild», ο 27χρονος διεθνής επιθετικός αφήνει τη Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ για την Βόλφσμπουργκ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η διοίκηση των «λύκων» συμφώνησε τόσο με τον Γερμανό άσο, όσο και με την ομάδα και η μεταγραφή θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες. Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2019 με απολαβές που θα φτάνουν τα 5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η Γκλάντμπαχ θα βάλει στο ταμείο της 12 εκατ. ευρώ, καθώς το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2017.

Ο Γερμανός φορ κάνει μια πολύ καλή σεζόν φέτος, καθώς μετράει 39 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας 12 γκολ και 10 ασίστ. Στα δύο χρόνια που αγωνίζεται στη Μπορούσια, έχει συνολικά 74 συμμετοχές, 24 γκολ και 22 ασίστ. Δεν τα λες και λίγα… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: