Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Τα τυπικά για Τσιάρα στον Άρη!!

Ο Γιώργος Τσιάρας είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Πρίφτη για τη θέση του φόργουορντ, καθώς ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τους «κίτρινους» μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Την Παρασκευή (08/05) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Πρίφτης είχε τονίσει στη συνέντευξη Τύπου πως θα αποκτηθεί παίκτης, ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Έλληνας κόουτς απέρριψε το ενδεχόμενο να είναι ξένος ο παίκτης αυτός, επισημαίνοντας πως δεν θα γίνει αλλαγή στους ξένους, η οποία θα άλλαζε τις ισορροπίες και το κλίμα του συνόλου. Έτσι, λοιπόν ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι Έλληνας.
Όπως φάνηκε, μάλιστα, ο παίκτης αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Γιώργου Τσιάρα. Ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος αγωνιζόταν στον Άρη και κατά το παρελθόν, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Μελίγια στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας. Οι άνθρωποι των «κίτρινων» τον προσέγγισαν και συμφώνησαν μαζί του ώστε να τους ενισχύσει στα πλέι οφ.
Όσο για την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη; Αναμένεται να συμβεί την Παρασκευή (08/05), ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κάνει και ντεμπούτο με τα «κίτρινα» στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο (09/05, 17:00), η οποία θα είναι και η τελευταία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: