Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

«Όλες οι συνθήκες για μεγαλομέτοχο στο μπάσκετ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και μίλησε μεταξύ άλλων για την νίκη επί της ΑΕΚ και για την κατάσταση στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την νίκη επί της ΑΕΚ:
«Η νίκη είναι τεράστια και η ομάδα έδειξε μια σοβαρότητα. Φέτος, έχει κάνει θαύματα αυτή η ομάδα και δικαιωνόμαστε όλοι που λέγαμε πως η φετινή ομάδα θα ήταν καλύτερη από την περσινή. Όλη η Ελλάδα μιλούσε για το ματς και μας έδωσε συγχαρητήρια ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, διάφοροι δημοσιογράφοι αλλά και ο κόσμος».
Για την διαιτησία:
«Συμβαίνουν αυτά απλά έχουμε κουραστεί. Αρχίζουν τα πλέι – οφ την Τετάρτη και θα πρέπει να συμβάλλουν όλοι να γίνουν ωραίοι αγώνες και ελκυστικοί όπως ήταν φέτος όλο το πρωτάθλημα».
Για το αν μπορεί να μπει στην πρώτη δυάδα ο ΠΑΟΚ:
«Πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Έχουμε ακόμα έναν αγώνα πρωταθλήματος για να πετύχουμε ένα ρεκόρ νικών. Μια ελάχιστη τιμή θα είναι να έρθει ο κόσμος να χειροκροτήσει την ομάδα. Μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας και θα είναι ο πιο κρίσιμος αγώνας του πρωταθλήματος. Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, δείχνει σοβαρότητα και το κλίμα είναι πολύ καλό».
Για τις επιτυχίες του Α.Σ ΠΑΟΚ:
«Η αρχή έγινε από το χάντμπολ και συνεχίστηκε από το βόλεϊ που ήταν μια τεράστια επιτυχία και μιλάει όλη η Ελλάδα. Από εδώ και πέρα θα υπάρχει συνέχεια και στο ποδόσφαιρο και σιγά – σιγά και στο μπάσκετ»
Για το αν ένιωσε νοσταλγία όταν είδε γεμάτο το Παλατάκι στο βόλεϊ:
«Το Παλατάκι το είδα δεύτερη φορά γεμάτο. Η νοσταλγία δεν είναι προσωπική αλλά είναι θέμα ομάδας. Το έχουν ανάγκη αυτό οι παίκτες και οι προπονητές. Η χαρά που παίρνουμε εμείς είναι όταν ακούμε καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ. Στην Αθήνα και στην Δράμα που πήγα υπάρχει αναγνώριση για το έργο που γίνεται στην ομάδα».
Για την περίπτωση να αναλάβει μεγαλομέτοχος στο μπάσκετ ο Ιβάν Σαββίδης:
«Νομίζω ότι έρχεται και είναι κοντά. Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση. Πιστεύω πως έχουν δημιουργηθεί όλες οι συνθήκες για να υπάρχει μεγαλομέτοχος και στο μπάσκετ. Εμείς έχουμε υπομονή. Η βοήθεια που δίνει ο κ. Σαββίδης είναι τεράστια και χωρίς να είναι μεγαλομέτοχος. Οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη ξέρουν τα πάντα, είναι ευτυχισμένοι με αυτό που βλέπουν και ίσως το ζηλεύουν κιόλας».
Για την περίπτωση συνεργασίας Σαββίδη – Κοντομηνά:
«Δεν πρέπει να πηγαίνουμε σε άλλα θέματα. Πρέπει να σταθούμε στα πλέι – οφ. Θα είναι ευτυχές να συνεργαστούν αυτοί οι δύο».
Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα:
«Θα πρέπει ο κόσμος του ΠΑΟΚ να κάνει την ελάχιστη τιμή και να έρθει να χειροκροτήσει αυτή την ομάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: