Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Το σκέφτεται για Χράντεκι η Σουόνσι!

Σχετική κίνηση για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Μπρόντμπι, Λούκας Χράντεκι, είναι πολύ πιθανό να επιχειρήσει η Σουόνσι, την ώρα που τόσο η Σαουθάμπτον, όσο και η Κρίσταλ Πάλας φημολογείται ότι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.
Στην αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Σουόνσι, με απώτερο σκοπό να αυξήσει τον ανταγωνισμό για τον Λούκας Φαμπιάνσκι, ο οποίος τη φετινή σεζόν ήταν βασικός και αναντικατάστατος, δίχως η θέση του να «απειλείται» από τους Τρέμελ και Κόρνελ.
Οι «κύκνοι» λοιπόν φέρεται να έχουν στη λίστα τους ενόψει καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, τον πορτιέρο της Μπρόντμπι, Λούκας Χράντεκι, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους κίπερ στη Δανία.
Παράλληλα ωστόσο, ενδιαφέρον για τον 25χρονο άσο φέρεται να υπάρχει και από τις Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας, όσο και από ομάδες της Ιταλίας και της Ρωσίας.
Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως αν η Σουόνσι προχωρήσει στην απόκτησή του, θα πρέπει να δώσει ένα σημαντικό ποσό στη Μπρόντμπι, με την οποία ο Χράντεκι διατηρεί συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: