Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Υπό... προϋποθέσεις η πώληση Φαν Ντάικ!

Μόνο στην περίπτωση που δεν καταφέρει να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σέλτικ θα σκεφτεί το ενδεχόμενο πώλησης του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, έναντι ενός ποσού που θα αγγίζει τα 10 εκ. λίρες.
Στην αναμονή βρίσκονται Σαουθάμπτον και Σάντερλαντ σχετικά με την υπόθεση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.
Το ενδιαφέρον για τον 23χρονο είναι δεδομένο, ωστόσο αμφότερες θα πρέπει να βγάλουν ένα σχετικά μεγάλο για τα δεδομένα τους ποσό για την απόκτησή του.
Όπως δήλωσε ο προπονητής της Σέλτικ, Ρον Ντέιλα, ο ταλαντούχος αμυντικός δεν αναμένεται να αποχωρήσει σε περίπτωση που ο σύλλογος καταφέρει να βρεθεί στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό, δεν θα δεχθεί προτάσεις των 8 εκ. λιρών.
«Θα λέγαμε όχι (σε πρόταση 8 εκ. λιρών) επειδή θα μπορούσαμε να τα πάρουμε τα Χριστούγεννα, ίσως και περισσότερα. Αυτό είναι το πρόβλημα. Υπάρχουν τόσα παραπάνω χρήματα στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα χάσουμε έναν από τους καλύτερούς μας παίκτες. Επομένως αυτό είναι ένα εύκολο πράγμα να συζητήσουμε. Προτιμούμε να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ από το να πουλήσουμε τον Φαν Ντάικ. Εάν δεν πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε πρέπει να πάρουμε μία απόφαση, δεν μπορούμε να το κάνουμε νωρίτερα», ήταν τα λόγια του κόουτς των Κελτών.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: