Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

«Γαλανόλευκα» χαμόγελα!

Ναι μεν, αλλά… Η Εθνική Παίδων ήρθε 2-2 με την Ρωσία στην πρώτη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015 και το αποτέλεσμα της αφήνει γλυκόπικρη γεύση με βάση την απόδοση της.

«Γαλανόλευκα» χαμόγελα
Καλός κι ο βαθμός, μπορούσε και καλύτερα. Η Εθνική Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τη Ρωσία για την πρώτη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015 που διεξάγεται στη Βουλγαρία, ενώ η παρουσία της ήταν πολύ καλή στο παιχνίδι.

Η ομάδα του Βασίλη Γεωργόπουλου βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, αλλά ισοφαρίστηκε και τις δύο. Ο Κώστας Κιρτζιαλίδης άνοιξε το σκορ 37’ με ωραίο πλασέ, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Λημνιού. Όμως ο Πλέντεφ έφερε την κατάσταση στα ίσα στο 59ο λεπτό. Το σουτ του Παυλίδη στο 64’ μας έβαλε ξανά μπροστά, αλλά οι Ρώσοι βρήκαν ξανά τρόπο να απαντήσουν στο 72’, με κεφαλιά του Ντενίσοφ.

inner

Λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο τέρμα η ελληνική ομάδα σε καθοριστικό σημείο, στο 81’ όταν οι Νίκος Καραμήτος και Στέφανος Ευαγγέλου έχασαν διπλή τεράστια ευκαιρία μπροστά στην εστία του Μαξιμένκο.

O Βέλγος διαιτητής 'Ερικ Λάμπρεχτς παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Νικολάου (29'), Κατράνη (46'), Ντενίσοφ (65'), Τσιγκάνοφ (70').

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος δήλωσε: «Πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό, όμως αν κάποιος πρέπει να στενοχωρηθεί για το αποτέλεσμα είμαστε εμείς, γιατί είχαμε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Δείξαμε πάθος και αγωνιστική πειθαρχία απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και κρατάμε ως όφελος την απόδοσή μας και την καλή ψυχολογική κατάσταση».

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης- Κατράνης, Ευαγγέλου, Νικολάου (67' Καραμήτος), Ρέτσος, Νάτσος, Μίγγος, Παυλίδης (76' Δοδοντσάκης), Λημνιός, Τσίγγος, Κιρτζιαλίδης (47' Χατζηδίμπας).

ΡΩΣΙΑ: Μαξιμένκο- Κοτόφ, Καλούγκιν, Τατάεφ, Λομοβίτσκι, Γαβρίλοφ, Μαχατάτζε (69' Μπραγκίν), Τσιγκάνκοφ, Σελιούκοφ (52' Ντενίσοφ), Λισόφ (41' Πλέτνεφ), Γκαλάτζαν.

*Οι αγώνες σε επίπεδο Παίδων έχουν διάρκεια 80 λεπτών (2 ημίχρονα των 40 λεπτών). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: