Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Καλύτερα ν’ άνοιγε η γη να τον κατάπινε τον Μπόατενγκ!!

Το… κοκομπλόκο που έπαθε ο κακομοίρης ο Μπόατενγκ στην ντρίπλα του Μέσι ήταν τέτοιο που σίγουρα ο αμυντικός της Μπάγερν θα προτιμούσε ν’ άνοιγε η γη να τον καταπιεί. Κάποιοι το έκαναν πράξη!

Καλύτερα ν’ άνοιγε η γη να τον κατάπινε τον Μπόατενγκ!

Ωστόσο, είχε βρεθεί κι ένας μικρός θεούλης (το όνομα διαφεύγει τούτη την ώρα) που είχε δώσει μια άλλη διάσταση σε αυτήν την ιστορία λέγοντας πως αυτός που έπαιζε «man to man» τον MJ μπορούσε να ήταν σχεδόν σίγουρος πως θα έβλεπε την αφεντομουτσουνάρα του να πρωταγωνιστεί έστω και από σπόντα σε βίντεο και φωτό που θα απαθανάτιζαν τα… παθήματά του.

Κάτι αντίστοιχο στις μέρες μας συμβαίνει με εκείνους τους δύστυχους που έχουν βραδινά ποδοσφαιρικά ραντεβού με τον Μέσι και κατά συνέπεια με την ατυχία τους. Τελευταίο θύμα ο Μπόατενγκ, ο οποίος βίωσε τον απόλυτο εξευτελισμό στο δεύτερο γκολ του Αργεντινού θεού, όπου «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του».

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη έκφραση ή εναλλακτικά το «καλύτερα ν’ άνοιγε η γη να τον καταπιεί» κυκλοφορεί και σε άλλες γωνιές του πλανήτη και σίγουρα στην πατρίδα του εμπνευστή του παρακάτω βίντεο στο οποίο αποδίδεται με εξαιρετική πιστότητα το τι ακριβώς συνέβη τη στιγμή του… κακού στον αμυντικό της Μπάγερν.  

Pie Sports Booze @piesportsbooze
Jérôme Boateng last night... pic.twitter.com/jEJX5OvcjG

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: