Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Σταυρόπουλος: «Είμαστε όλοι ευτυχείς»


Η πρόκριση του Ολυμπιακού στο πέμπτο Final 4 την τελευταία επταετία, επιβεβαιώνει το γεγονός πως είναι η πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης σε αυτό το διάστημα, σύμφωνα με τον Χρήστο Σταυρόπουλο.

Σταυρόπουλος: «Είμαστε όλοι ευτυχείς»
Ο Ολυμπιακός απέδειξε πως είναι η καλύτερα ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία επταετία, με την πρόκρισή του για πέμπτη φορά σε Final 4 μέσα σε αυτό το διάστημα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος.

«Είμαστε ευτυχείς όλοι που κατακτήσαμε έναν στόχο με την πρόκριση στο Final Four κι αυτό επιβεβαιώνει αυτό που δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ότι ο Ολυμπιακός είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία επτά χρόνια. Είναι το πέμπτο μας Final Four την τελευταία επταετία. Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ που είναι μαζί μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πάμε σε αυτό το Final Four με μία νέα διοίκηση του ΟΠΑΠ και με ένα νέο λογότυπο, αλλά ελπίζουμε να έχουμε την ίδια επιτυχία. Ο ΟΠΑΠ στηρίζει τον αθλητισμό σε αυτές τις δύσκολες μέρες για τη χώρα μας. Πιστεύουμε πως η επιστροφή της επένδυσης του ΟΠΑΠ στον Ολυμπιακό είναι πολλαπλάσια από τη χορηγία», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Πάνος Μπόλλας (marketing communications & sponsorship director ΟΠΑΠ) είπε: «Σήμερα γιορτάζουμε κι εμείς, την πρόκριση του Ολυμπιακού για ακόμη μια χρονιά στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Οι σχέσεις μας με την ΚΑΕ είναι οι καλύτερες. Σε κάθε χορηγία δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να χαιρόμαστε μαζί. Είναι μια χορηγία μέγιστης αποδοτικότητας για μας. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Ολυμπιακό να μας κάνει χαρούμενος γυρίζοντας ως πρωταθλητής Ευρώπης πίσω στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: