Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Έφυγε ο Λαναρής, ανακοίνωσε Βρύζα!!

Παρελθόν από το πόστο του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Βέροιας αποτελεί από σήμερα Γιώργος Λαναρής. «Όλοι ξέρουν ποιος είμαι», σχολίασε για την χθεσινή ποινή του... Ανέλαβε καθήκοντα ο Βρύζας.

Έφυγε ο Λαναρής, ανακοίνωσε Βρύζα!
Παρελθόν από το πόστο του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Βέροιας αποτελεί από σήμερα Γιώργος Λαναρής στον οποίο χθες επιβλήθηκε απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

Στη θέση του η Βέροια θα έχει τον Ζήση Βρύζα, καθώς άμεσα ενεργοποίησε τη συμφωνία που είχε μαζί του.

«Θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ, ώστε η δικαστική μου περιπέτεια να μην σταθεί εμπόδιο στην αγαπημένη μου ομάδα. Ο περιοριστικός όρος που μου επεβλήθη με πληγώνει αφάνταστα, καθώς αφιέρωσα ολόκληρη τη ζωή μου στα γήπεδα. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Γιώργος Λαναρής. Είμαι βέβαιος ότι στην τελική εκδίκαση της υπόθεσης θα λάμψει η αλήθεια», ανέφερε ο κ.Λαναρής στην γραπτή του δήλωση με την οποία έκανε γνωστή την απόφασή του λαμβάνοντας θέση και για τις κατηγορίες του στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Βέροιας για τον Ζήση Βρύζα…

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει ότι επήλθε σε συμφωνία με τον κ.Ζήση Βρύζα ο οποίος από σήμερα εκτελεί χρέη Γενικού και Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: