Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Όταν ο Μέσι κολακεύει την όρασή μας!!

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον ποδοσφαιριστή που αναστατώνει τις αισθήσεις μας…

Όταν ο Μέσι κολακεύει την όρασή μας!

Κάπου ανάμεσα στο ένα βήμα μπροστά και στο ένα βήμα πίσω βρέθηκε ξαπλωμένος στο χορτάρι. Έτσι ο δυστυχής θα περάσει στο πάνθεον των αμυντικών που κατατροπώθηκαν. Εκεί που βρίσκεται ο συμπαθής Στυλιανόπουλος μετά το… πάθημα από τον Χατζηπαναγή.

Αυτά για τον Μπόατενγκ. Για τον Νόιερ που κρατούσε όρθια την Μπάγερν μέχρι το 75’ τα πράγματα δεν ήταν διόλου καλύτερα. Στη φάση του πρώτου γκολ αυτός ο διάολος εκτελεί μπροστά από δύο αντιπάλους που αφήνουν μόλις μια χαραμάδα.

Η μπάλα περνάει από εκεί και πάει στην κλειστή γωνία. Την πέρασε από εκεί και ο γερμανός υπερτερματοφύλακας το φύσαγε και δεν κρύωνε…

Θα μπορούσαμε όμως να πούμε ότι αυτά γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες. Η συνέχεια όμως ήταν αποκαρδιωτική για τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο. Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αφού έχει ξαπλώσει μεγαλοπρεπώς τον Μπόατενγκ σκάβει τη μπάλα με το δεξί κι ο Νόιερ βρίσκεται να πηγαίνει αλλού γι’ αλλού.

Αυτός ο ποδοσφαιρικός δαίμονας έρχεται μεσοβδόμαδα και κολακεύει την όρασή μας. Μας κάνει να ξεγελάσουμε τα όποια χάλια μας, την καθημερινή βαρυγκομιά και γίνεται λυτρωτικό θέμα συζήτησης.

Τιμή και δόξα στους αμυντικούς και τους τερματοφύλακες που γίνονται οι απαραίτητοι κομπάρσοι για να δίνει αυτός ο κορυφαίος star τις παραστάσεις του… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: