Κυριακή 24 Μαΐου 2015

«Φαβορί ο Παναθηναϊκός, δύσκολο να φθάσουν τον Ολυμπιακό»

Προβάδισμα για την πρώτη θέση στα play off έχει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Νίκο Νιόπλια, ο οποίος θα αντιμετωπίσει σήμερα την πρώην ομάδα του. «Δύσκολο να φθάσουν τον Ολυμπιακό», ανέφερε.

«Φαβορί ο Παναθηναϊκός, δύσκολο να φθάσουν τον Ολυμπιακό»
Ο Παναθηναϊκός έχει τις περισσότερες πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή για αν τερματίσει πρώτος στα play off, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας στη «Real News», τονίζοντας ότι είναι άθλος το γεγονός ότι παίζει στα play off ο Ατρόμητος. Ο 50χρονος τεχνικός θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του σήμερα (20:30) με την οποία έφθασε στο νταμπλ το 2010, ενώ κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου την «πλήγωσε» με το 2-0 στο Περιστέρι, βάζοντας της ουσιαστικά τέλος στα όνειρα για πρωτάθλημα.

«Αν και θα είναι δύσκολα για εμάς, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το καλύτερο δυνατό. Έχουμε μικρό ρόστερ και όταν τυχαίνουν αναποδιές, τραυματισμοί, κάρτες, αυτό φαίνεται διπλά και μας στοιχίζει. Φαβορί για την πρώτη θέση είναι ο Παναθηναϊκός και πριν από τη νίκη του στην Τρίπολη. Πιο βαριά φανέλα, πιο πολλές επιλογές. Για τον Ατρόμητο που ήταν πίσω συγκριτικά με τις ομάδες στις πρώτες θέσεις, μόνο και μόνο η είσοδός του στα playoffs ισοδυναμεί με άθλο», σχολίασε και εξέφρασε την άποψη του για το φετινό πρωτάθλημα:

«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πιο μπροστά από τους άλλους και είναι πολύ δύσκολο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ να τον φτάσουν. Φυσικά και παίζουν ρόλο τα χρήματα στον πρωταθλητισμό και όποιος λέει το αντίθετο δεν εκτιμά σωστά. Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ ξοδεύει χρήματα χωρίς λόγο. Είναι καλή ομάδα και με τον Ιβάν Σαββίδη έχει μπει σε επαγγελματικά πρότυπα. Αυτό που κατά τη γνώμη μου χρειάζεται είναι σωστές επιλογές.

Μου άρεσε η αγωνία στις τελευταίες αγωνιστικές. Το σασπένς. Όχι όμως και τα κωμικοτραγικά γεγονότα με την αποχώρηση του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου και την αναστάτωση που προκλήθηκε. Τελικά, το προϊόν το απαξιώνουμε μόνοι μας. Δεν γίνεται να συμμετέχουν ομάδες που δεν πληρώνουν. Να γίνουν πιο αυστηροί οι νόμοι και το κράτος να μπορεί να ελέγχει από την αρχή της περιόδου τα πράγματα, πριν φτάσουμε στη μέση και το φινάλε της
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: