Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Χορεύουν πλέον με τα νταούλια του!!

Και οι πλέον δύσπιστοι έως φαντασιόπληκτοι, ως άλλοι άπιστοι Θωμάδες, αφού έθεσαν τον τύπον επί των ήλων ενέκραξαν. « Αξια ο Ηρακλής ανεβαίνει στην μεγάλη κατηγορία».

Και ποιος τους ρώτησε θα μου πείτε. Ουδείς ρε συντρόφια. Με τον νου τους μπαϊράκια σήκωσαν και υπέθεταν, κάνοντας υπερβολικές υποθέσεις, πως θα καταφέρουν να καβατζάρουν τον Ημίθεο, ακόμη κι όταν αυτός ήταν καβάλα στ άλογο. Εντάξει επικοινωνιακά τερτίπια ήταν, όμως βρε αδελφέ, μη κάνουμε την πάπια, όπως τους πολιτικάντηδες που ξεχνάνε τι είπαν πριν και τι κάνουν μετά. Ειλικρινά μήτε καν με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο Ηρακλής με την ΑΕΚ, έτσι για το γαμώτο.

Μια νίκη χρειάζεται για να του βγει η εξίσωση της ανόδου κι ας την κάνει όποτε θέλει ή μάλλον γουστάρω να την δω στο Καυτανζόγλειο αμέσως μετά για να έχει γούστο και φολκλόρ. Γουστάρω να ζήσω την ατμόσφαιρα, που δεν έζησα όπως και όλοι μας, σ εκείνον τον αλήστου μνήμης δήθεν τελικό με τον Παναιτωλικό, πριν δυο χρόνια. Να κλάψουμε, να ουρλιάξουμε , να διαλοστείλουμε όλους όσους το παίζανε ρεαλιστές και μπήχτες τα τελευταία χρόνια και φέτος.

Να τραγουδήσουμε μωρέ. Ν΄αγκαλιαστούμε τέλος ως σύντροφοι πολέμου που γυρνάνε ζωντανοί και νικητές από το μέτωπο, γιατί φέτος σε πείσμα του Εριχ Μάρια Ρέμαρκ υπάρχουν νεώτερα από το Δυτικό Μέτωπο. Οπότε μια ισοπαλία με την ΑΕΚ βολεύει για να έχει γούστο το πράμα. Παίδες το πανηγύρι τελείωσε, αλλά οι αμφιβολίες παραμένουν.

Ως προς την αξιοπιστία νομενκλατούρας του ποδοσφαίρου μας. Οίτινες διυλίζοντας την κώνωπα καταπίνουν την κάμηλο ( το παλαμάρι και όχι την γκαμήλα όπως επαναλαμβάνουν οι αγράμματοι τηλεαστέρες) κόλλησαν και πάλι στο γράμμα του νόμου ( αν υπάρχει), ενώ απ τις τρύπες της παράγκας τους οι σκουληκαντέρες του συστήματος κάνουνε πάρτι και σούρνονται απ τα αλώνια στα σαλόνια όποτε γουστάρουν και τους κάνει κέφι. Αυτά τα ελάχιστα και πάμε για γλέντια αδέλφια.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: