Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ρήξη χιαστών ο Ντιέγκο Άλβες!!

Σοκ στην Βαλένθια με τον σοβαρό τραυματισμό του Ντιέγκο Άλβες. Για αρκετά λεπτά έπαιζε με κομμένο χιαστό, χάνει και το Κόπα Αμέρικα με τη Βραζιλία.

Ρήξη χιαστών ο Ντιέγκο Άλβες
Μπορεί η Βαλένθια να πανηγυρίζει την τέταρτη θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League, ωστόσο αυτό δεν ήρθε αναίμακτα… Ο βασικός της τερματοφύλακας (με εξαιρετικές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια), Ντιέγκο Άλβες τραυματίστηκε και οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο γόνατο.

Κάτι που σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, θα μείνει εκτός δράσης για 5-6 μήνες (όπως συμβαίνει περίπου σε αυτές τις περιπτώσεις) και πέραν του ότι θα χάσει μεγάλο μέρος της επόμενης σεζόν (κάτι που λογικά θα αναγκάσει τις νυχτερίδες να κινηθούν για γκολκίπερ), θα απουσιάσει και απ’ το προσεχές Κόπα Αμέρικα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άτυχος τερματοφύλακας έγινε αλλαγή στο 72’ κι ενώ για αρκετό διάστημα έπαιζε με κομμένο χιαστό, μέχρι να αντιληφθεί πως δεν μπορούσε άλλο να μείνει στον αγωνιστικό χώρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: