Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Περιμένοντας τους απόντες στον Παναθηναϊκό!!

Οι ατυχίες δεν είναι και λίγες στον Παναθηναϊκό, όσον αφορά τους τραυματισμούς, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να περιμένει, στην προπόνηση της Κυριακής (24/05) περισσότερο κόσμο.
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν το τελευταίο… κρούσμα της λαίλαπας των τραυματισμών. Ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Αυτό σημαίνει πως ο προπονητής των «πράσινων» τον υπολογίζει κανονικά για την πρώτην αναμέτρηση των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ (26/05, 20:00).
Από εκεί και πέρα, σε ρυθμό προπονήσεων αναμένεται να μπουν και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Ρέιμαρ Μόργκαν. Ο πρώτος υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση της Πέμπτης (21/05), όμως αναμένεται να μπει σε ρυθμό προπονήσεων τηn Δευτέρα (25/05), ενώ μια μέρα νωρίτερα, την Κυριακή, αναμένεται να μπει σε ρυθμό προπονήσεων ο Αμερικανός φόργουορντ, που ταλαιπωρήθηκε από φλεγμονή στις αμυγδαλές.
Λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός πως οι Γιάνκοβιτς-Χαραλαμπόπουλος έχουν μπει σε κανονικό ρυθμό, μόνο οι Παππάς και Μπατίστα παραμένουν εκτός για το «τριφύλλι» ενόψει του πρώτου ημιτελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, παιχνίδι το οποίο θα είναι και το τελευταίο από την τιμωρία των τριών αγωνιστικών που εκτίουν οι «πράσινοι».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: