Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Απολογήθηκε σε Χάμιλτον η Mercedes!!

Συγγνώμη από τον Λιούις Χάμιλτον για το λάθος που έκαναν και του στέρησαν τη νίκη ζήτησαν από τη Mercedes μετά το Grand Prix του Μονακό. Τι δήλωσαν Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον.

Απολογήθηκε σε Χάμιλτον η Mercedes
Την ευθύνη για την τρίτη θέση που κατέλαβε ο Λιούις Χάμιλτον στο Μονακό ανέλαβε η Mercedes. Η επιλογή της να δώσει εντολή στον Βρετανό πιλότο μετά το ατύχημα που είχε ο Μαξ Φερστάπεν και υπό καθεστώς αυτοκινήτου ασφαλείας, έφερε τον παγκόσμιο πρωταθλητή από άνετα πρώτο στην τρίτη θέση και χάρισε τη νίκη στον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Το αφεντικό της ομάδας, Τότο Βολφ, ζήτησε συγγνώμη για τη γκάφα. «Εμείς χάσαμε τον αγώνα για τον Λιούις με την απόφασή μας να πάμε στο συγκεκριμένο σημείο στα πιτ. Κρίναμε λάθος τη διαφορά που υπήρχε και το μονοθέσιό του βγήκε από την πρώτη στην τρίτη θέση μετά το πιτ στοπ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απολογηθούμε. Θα ήταν σίγουρα ο νικητής, αλλά τα κάναμε θάλασσα», τόνισε.

Ο μεγάλος αδικημένος έσφιξε το χέρι του νικητή και δεν έδειξε να κρατά κακία. Τουλάχιστον δεν το εξωτερίκευσε. «Δεν ήταν και ο πιο εύκολος αγώνας. Η ομάδα μου κάνει εξαιρετική δουλειά από την αρχή της σεζόν. Μαζί κερδίζουμε και μαζί χάνουμε. Θα καθίσουμε, θα μιλήσουμε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να βελτιωθούμε. Το μόνο που έχω τώρα στο μυαλό μου είναι πώς θα νικήσω στον επόμενο αγώνα», ανέφερε ο Χάμιλτον.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ παραδέχτηκε πως επωφελήθηκε από το λάθος της ομάδας του. «Ξέρω πως ήμουν πολύ τυχερός σήμερα. Ο Λιούις οδήγησε εξαιρετικά και άξιζε τη νίκη. Χαίρομαι πάντως που κέρδισα», ανέφερε ο Γερμανός πιλότος που έγινε ο τέταρτος πιλότος με τρεις σερί νίκες στο Μονακό μετά τους Γκρέιαμ Χιλ, Αλέν Προστ και Άιρτον Σένα.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, πάντως, έδειχνε πολύ ικανοποιημένος με τη δεύτερη θέση: «Το σημαντικό είναι πως όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία ήμασταν εκεί και την εκμεταλλευτήκαμε. Η δεύτερη θέση είναι πολύ καλή για την ομάδα μας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: