Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Άλλαξε γνώμη ο Σισέ και… τέλος!!

Το τέλος της καριέρας του γνωστοποίησε ο Τζιμπρίλ Σισέ μέσω ανάρτησης στο facebook εκφράζοντας τη θλίψη του για το «αντίο» και τονίζοντας πως «ένα λιοντάρι δεν πεθαίνει, απλά... κοιμάται»!

Άλλαξε γνώμη ο Σισέ και… τέλος!
Πριν λίγες μέρες ο Τζιμπρίλ Σισέ έμοιαζε αποφασισμένος να συνεχίσει ποδόσφαιρο, δείχνοντας μάλιστα και σαφή προτίμηση στον Παναθηναϊκό αφού μέσω twitter έριχνε… γέφυρες στην πρώην ομάδα του.

Όμως με σημερινή του ανάρτηση στο facebook, ο Γάλλος επιθετικός γνωστοποιεί το τέλος της καριέρας του με ένα μήνυμα το οποίο ξεχειλίζει από συναίσθημα: «Είναι πολύ δύσκολο να πω αντίο, αλλά ευκολότερο να πω ευχαριστώ. Οπότε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους με στήριξαν, με προπόνησαν, με ενέπνευσαν, με γύμνασαν, έπαιξαν μαζί μου. Ήταν δύσκολα, αλλά πάνω από όλα, ήμουν τόσο τυχερός! Νιώθω θλιμμένος που αποσύρομαι, αλλά πάνω από όλα ευγνώμων. Θα τα πούμε σύντομα ξανά. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ένα λιοντάρι δεν πεθαίνει ποτέ, μόνο κοιμάται».

It's very hard to say goodbye but much easier to say thank you. So, THANK YOU to all of you who supported me, trained...
Posted by Djibril Cisse on Κυριακή, 24 Μαΐου 2015


Μετά το ματς της Μπαστιά με τη Μαρσέιγ το βράδυ του Σαββάτουo Σισέ ουσιαστικά είχε δείξει τη μεταστροφή της στάσης του σχετικά με το μέλλον, αφού όπως αποκάλυψε, τη στιγμή που πατούσε στο χορτάρι αντιλήφθηκε πως γι' αυτόν είχε φτάσει το τέλος...

«Ένα παιχνίδι στο Βελοντρόμ (σ.σ έδρα της Μαρσέιγ, με τη φανέλα της οποίας είχε αγωνιστεί στο παρελθόν) για να κλείσω την καριέρα μου. Τι τεράστια τιμή! Αυτή η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για μέσα. Η καριέρα μου σταματά εδώ και ίσως είναι καλύτερα έτσι. Υπέφερα πολύ από πρόβλημα στο ισχίο. Όταν μπήκα στο γήπεδο, συνειδητοποίησα χωρίς δεύτερη σκέψη πως αυτά ήταν τα δέκα τελευταία λεπτά της καριέρας μου», φέρεται να δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πάντως μέχρι τώρα δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση.

Ο Σισέ υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έπαιξαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και η απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό είχε προκαλέσει... σεισμό. Δέθηκε πολύ με την ομάδα και τους οπαδούς της, ενώ ένα τατού με το τριφύλλι κοσμεί το κορμί του ως ανάμνηση των... glory days με τους πράσινους. Κατέκτησε ένα πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο, ενώ για δύο σεζόν (2010, 2011) δεν είχε αντίπαλο και πήρε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη χώρα μας.

Ως ποδοσφαιριστής, εκτός από μηχανή επίτευξης γκολ, υπήρξε υπόδειγμα πάθους και αποφασιστικότητας. Επέστρεψε όχι μία, αλλά δύο φορές μετά από φρικιαστικούς τραυματισμούς με συντριπτικά κατάγματα (μία στο αριστερό και μία στο δεξί πόδι), ενώ όταν κατάφερε να κληθεί ως παίκτης του Παναθηναϊκού στην εθνική Γαλλίας έκανε πολλούς που τον είχαν ειρωνευτεί όταν δήλωνε πως αυτός ήταν ο στόχος του να… καταπιούν τη γλώσσα τους.

Αν δεν είχε αυτά τα προβλήματα, ενδεχομένως να έκανε ακόμη πιο αξιοπρόσεχτη καριέρα, αλλά όπως και να το κάνουμε, όταν λες «αντίο» έχοντας κατακτήσει 1 Champions League, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 1 Κύπελλο Αγγλίας (με Λίβερπουλ), 1 πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο Ελλάδας (με Παναθηναϊκό), 1 Κύπελλο Γαλλίας (με Οσέρ) και 1 Κύπελλο Συνομοσπονδιών με τους «τρικολόρ», μπορείς να πεις πως δεν τα κατάφερες κι άσχημα… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: