Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ψηλά στη λίστα ο Ντιντάκ!

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά από την ΑΕΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Βίλα Ντιντάκ, ο οποίος ανήκει στη Μίλαν και φέτος αγωνίστηκε στην Primera. Τα πλάνα Δέλλα για Ηρακλή.

Ψηλά στη λίστα ο Ντιντάκ
Συχνές ματιές ρίχνουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ -και κυρίως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς- στην ισπανική αγορά και ένας από τους παίκτες που έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα είναι ο Βίλα Ντιντάκ, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ». Πρόκειται για αριστερό μπακ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στην Primera Division με τη φανέλα της Εϊμπάρ, πραγματοποιώντας 15 εμφανίσεις.

Ωστόσο, ανήκει στη Μίλαν, η οποία τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στην ισπανική ομάδα. Πάντως, το συμβόλαιο του με τους «ροσονέρι» ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και δεν πρόκειται να ανανεώσει, καθώς από το 2011 που αποκτήθηκε από τους Ιταλούς έκανε μόλις μια επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της.

inner

Προέρχεται από τις Ακαδημίες της Εσπανιόλ με την οποία έκανε πολύ καλό δεύτερο μισό στη σεζόν 2009-10 (11 συμμετοχές στην Primera) και πρώτο μισό την επόμενη χρονιά (13 συμμετοχές στην Primera, τρεις στο Κύπελλο) με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2011.

Σίγουρα είναι μια περίπτωση που θα απασχολήσει, καθώς σε πρώτη φάση κάνει θετική εντύπωση στους «κιτρινόμαυρους», που αναζητούν αριστερό μπακ, καθώς η δεδομένη στιγμή ο Πεταυράκης είναι εκτός ομάδας, όπως και οι Ρόβας,-Ντούνης- λόγω της γνωστής απόφασης της διοίκησης, ενώ ο Σοϊλέδης δεν πείθει ότι μπορεί να είναι η βασική επιλογή για την ΑΕΚ της Super League.

Φρεσκάρισμα από Δέλλα

Αλλαγές σκέφτεται να κάνει στο ματς της Δευτέρας με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ για την πέμπτη αγωνιστική των play off. Ο 39χρονος τεχνικός θέλει να φρεσκάρει την ομάδα του (που έχει «4» στα «5»), βλέποντας ότι δεν βελτιώνεται η εικόνα της. Νέα πρόσωπα αναμένονται στη μεσαία γραμμή και στο κέντρο. Όχι όμως στην επίθεση. Οι Γροντής, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης θα παίξουν από την αρχή όπως φαίνεται. Ο Γεωργέας θα πάρει τη θέση του τραυματία Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Τζανετόπουλος πιθανόν αυτό του Σαρρή στο κέντρο της άμυνας, παίζοντας δίπλα στον Κολοβέτσιο και ο Ανάκογλου αναμένεται να βρεθεί δίπλα στον Γιόχανσον. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: