Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Στατιστικά για το ΠΑΟΚ – Αστέρας!!

Διαβάστε παρακάτω μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενδιαφέροντα στατιστικά για τον σημερινό αγώνα του Δικεφάλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ.
Αναλυτικά:
Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά από την προϊστορία των αναμετρήσεων κόντρα στους Αρκάδες.
#Σε δέκα αναμετρήσεις έχει αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα Τρίπολης ως γηπεδούχος και στις πέντε από αυτές έχει πάρει τη νίκη, τρεις έχουν τελειώσει ισόπαλες και η ομάδα της Αρκαδίας έφυγε από την Τούμπα με τους τρεις βαθμούς σε δύο περιπτώσεις. Μάλιστα στην πρώτη της χρονιά στην πρώτη κατηγορία, το 2007-08 κατάφερε να επικρατήσει και στα δύο ματς του ΠΑΟΚ.
#Για τα Play Offs του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στις δύο τελευταίες σεζόν με τον ΠΑΟΚ να μετρά δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτή τη σειρά των αγώνων. Την περσινή σεζόν δεν κατάφερε να πάρει νίκη στα δύο ματς, αφού στην Τούμπα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 (59′Στοχ – 12′ Μπαράλες) και στην Αρκαδία επικράτησε ο Αστέρας με 1-0 χάρη στο γκολ του Καράσκο.
#Την σεζόν 2012-13, όμως, ο ΠΑΟΚ επικράτησε και στα δύο ματς του Αστέρα Τρίπολης, με 1-0 στην Τούμπα (57′ Ολίσε) και 2-1 στην Αρκαδία (89′ Περόνε – 77′ Αθανασιάδης , 80′ Κατσουράνης).
#Αυτό το γκολ του Στοχ στα Play Offs της σεζόν 2013-14 ήταν και το τελευταίο που σημείωσε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και στις τρεις αναμετρήσεις που ακολούθησαν ο Δικέφαλος δεν βρήκε δίχτυα.
#Το αγαπημένο σκορ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι το 1-0, αφού με αυτό έχει επικρατήσει στις τρεις από τις πέντε νίκες του μέσα στην Τούμπα. Υπάρχει ακόμη το 2-1 και το 2-0. Στις ισοπαλίες το 1-1 έχει δύο παρουσίες και το φετινό 0-0 στο πρωτάθλημα είναι μόλις το δεύτερο ματς που δεν μπαίνει γκολ στα 20 ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και στις δύο έδρες. Οι νίκες του Αστέρα Τρίπολης είναι με 1-0 και 3-2.
#Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει σκοράρει δύο φορές κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σε εντός έδρας αγώνα, ενώ ο Βίτορ είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που βρήκε δύο φορές δίχτυα στο ίδιο ματς κόντρα στους Αρκάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: