Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ντάλας: «Συγκλονίστηκα με Ζωγράφο»

Η επίθεση στον Χρ. Ζωγράφο είναι ο λόγος που θέλησε να μείνει μακριά ο Χιού Ντάλας, όπως κατέθεσε ο ίδιος στον ανακριτή διαφθοράς. «Δεν έχει διαφορά η διαιτησία με τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη», σχολίασε.

Ντάλας: «Συγκλονίστηκα με Ζωγράφο»
Συγκλονίστηκε ο Χιού Ντάλας από την επίθεση που δέχθηκε ο Χριστόφορος Ζωγράφος (πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ), όπως ανέφερε στον ανακριτή διαφθοράς.

Μέρος της κατάθεσης, που έγινε την περασμένη Πέμπτη του (ήταν στον γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη για δύο ώρες περίπου) για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης έφερε στη δημοσιότητα η «Live Sport». Μάλιστα, ο πρώην υπεύθυνος για τον ορισμό διαιτητών στη Super League και νυν επιφορτισμένος με την επιμόρφωση διαιτητών στην Ελλάδα τόνισε ότι αυτός ήταν ο λόγος που τον οδήγησε να απομακρυνθεί από το πόστο που κατείχε.

«Δεν έχει διαφορά η διαιτησία στην Ελλάδα σε σχέση με άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Γενικά οι διαιτητές έχουν πρόβλημα. Δύσκολα καταδικάζεται ένας παίκτης που χάνε ένα γκολ όταν η ομάδα του κερδίζει, μα εύκολα ο διαιτητής για μία απόφασή του», είπε στον κύριο Ανδρεάδη, αλλά και: «Κακές διαιτητές υπάρχουν παντού. Συγκλονίστηκα όμως από την εγκληματική επίθεση εις βάρος του Χριστόφορου Ζωγράφου και ήθελα να μείνω μακριά. Τον είχα γνωρίσει και τρόμαξα με το συμβάν».

Αποχωρώντας από την Ευελπίδων είχε δηλώσει: «Προσκλήθηκα από τον κύριο Ανδρεάδη, ο οποίος χάρηκε πολύ για τη σημερινή μου παρουσία εδώ. Μου έκανε κάποιες ερωτήσεις αναφορικά με την έρευνα που διεξάγει για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, στις οποίες απάντησα. Το σημερινό ραντεβού μας ήταν προγραμματισμένο καθώς τον είχα ενημερώσει ότι θα είμαι στην Ελλάδα αυτό το διάστημα για το σεμινάριο διαιτητών». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: