Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Κάθε μέρα ΠΑΟΚ!!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα και όσους βιάζονται να... τελειώσουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» από τα πλέι οφ. 
Κάπου εδώ χρειάζεται μία ανακεφαλαίωση! Έτσι όπως κυλάει η χρονιά, αξίζει να τα θυμηθούμε όλα για να μην ξεχαστούμε….

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ αφού κέρδισε τον Ολυμπιακό στον τελικό.

Ο ΠΑΟΚ πήρε και το κύπελλο Ελλάδας στο χάντμπολ αφού επικράτησε στον τελικό της ΑΕΚ!

Η ομάδα του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ πήρε ΚΑΙ το πρωτάθλημα Ελλάδας αφού ξανακέρδισε στους τελικούς τον Ολυμπιακό!

Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην κατάκτηση ΚΑΙ του πρωταθλήματος στο χάντμπολ! Η ομάδα του Γεωργιάδη κέρδισε εκτός έδρας στον πρώτο τελικό τον Διομήδη που φέτος ήταν αήττητος στο πρωτάθλημα. Τώρα ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μία ακόμη νίκη (Τετάρτη στις 16:00 στο Παλατάκι).

Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ κέρδισε την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο και ξεκινάει την προσπάθεια να διεκδικήσει τις πιθανότητές του να παίξει στον τελικό, απέναντι σε μία ομάδα την οποία μία φορά κέρδισε με 17 πόντους και μία άλλη φορά έχασε στο σουτ…

Και τέλος ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο (ανδρών γιατί στις γυναίκες πάει ολοταχώς για ένα ακόμη νταμπλ) συνεχίζει την προσπάθειά του να κερδίσει θέση στο τσάμπιονς ληγκ.

ΠΑΟΚ… παντού! Με αξιοπρέπεια, καθαρός όσο δεν πάει, διεκδικεί πολλούς τίτλους, στηριζόμενος μόνο στις δικές του δυνάμεις, χωρίς άλλες βρώμικες βοήθειες.  

Στο ποδόσφαιρο και στην σημερινή βραδιά, περιμένουμε αποδείξεις. Πολλοί (ως γνήσιοι Έλληνες) βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα, με βάση τα πρώτα παιχνίδια.

Αρκετοί –και με σχετική αλαζονεία- έσπευσαν να δώσουν την πρωτιά στον Παναθηναϊκό.

Άλλοι έβγαλαν τον ΠΑΟΚ δεύτερο ενώ κάποιοι τρίτοι (και ΠΑΟΚτσήδες) εκτιμούν ότι ο ΠΑΟΚ θα «πατώσει». Άλλοι δεν πιστεύουν ότι ο Γεωργιάδης θα οδηγήσει αυτή την ομάδα σε επιτυχία. Άλλοι εκτιμούν ότι δεν θα ξαναδούν Αθανασιάδη και Μακ να σκοράρουν…

Άλλοι «βλέπουν» ότι ο Αστέρας λύγισε μόνο με τον Παναθηναϊκό και ο Βεργέτης δεν θα ξανακάνει παράξενες δοκιμές στην ενδεκάδα, άλλοι πιστεύουν ότι η μεγάλη κόντρα Σπανού-Αλαφούζου θα έχει αντίκτυπο και στα πλέι οφ…

Ξέρετε πόσες κολοτούμπες μπορούν να γίνουν μετά και τα σημερινά;

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: