Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ήθελε σεντόνι, κούνησε… μαντήλι!

Θέμα χρόνου είναι -σύμφωνα με τους Γερμανούς- η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του Ρομπέρτο Ντι Ματέο με τη Σάλκε καθώς του χρεώνεται η μη έξοδος της ομάδας στο Champions League.

Ήθελε σεντόνι, κούνησε… μαντήλι
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη Σάλκε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Όπως αναφέρει το «sportsbild» επικαλούμενο δικές του πληροφορίες, ο Ιταλός τεχνικός και η γερμανική ομάδα αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας τους λίγες ώρες μετά το τέλος της Bundesliga.

Η Σάλκε ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με ήττα 2-0 στο Αμβούργο, αποτέλεσμα που την έφερε τελικά στην 6η θέση του πρωταθλήματος και κατά συνέπεια στο Europa League της επόμενης σεζόν. Όμως, οι άνθρωποι του συλλόγου περίμεναν περισσότερα πράγματα από τον 45χρονο προπονητή θεωρώντας πως η ομάδα θα ήταν ικανή να πάρει ένα εισιτήρια για το Champions League.

Για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση (κάτι που σύμφωνα με το γερμανικό Μέσο θα συμβεί σχετικά γρήγορα), ωστόσο ο Γενικός Διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ όταν ρωτήθηκε σχετικά, αρκέστηκε να απαντήσει: «Όλοι κρίνονται. Γυμναστές, παίκτες, προπονητής, διοίκηση. Τα πάντα είναι στο… τραπέζι και θα πάρουμε σύντομα τις αποφάσεις μας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: