Κυριακή 24 Μαΐου 2015

«Απολογήθηκε» και έστειλε μήνυμα… παραμονής ο Ζλάταν!!

Για τα λόγια που είχε ξεστομίσει πριν δύο μήνες φαίνεται πως μετάνιωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος φώναξε «Ζήτω η Γαλλία», δηλώνοντας παράλληλα ότι θα παραμείνει στην Παρί και την επόμενη σεζόν.

«Απολογήθηκε» και έστειλε μήνυμα… παραμονής ο Ζλάταν!
Αν και πριν δύο μήνες την είχε αποκαλέσει «σκ...χωρα», ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φαίνεται πως αναθεώρησε την άποψή του σχετικά με τη χώρα στην οποία βγάζει το… ψωμί του!

Συγκεκριμένα, στη φιέστα της Παρί για την κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος, ο Σουηδός σταρ πήρε το μικρόφωνο και φώναξε «ζήτω η Γαλλία», δείχνοντας πως μετάνιωσε για τα προηγούμενα λόγια του.

Στη συνέχεια φρόντισε να δείξει ότι θα αγωνίζεται και του χρόνου στους Παριζιάνους, καθώς αναφερόμενος στη λίστα με τους πρώτους σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου (βρίσκεται τρία γκολ πίσω από τον πρώτο Παουλέτα), είπε ότι το ρεκόρ θα γίνει δικό του.

«Το ρεκόρ των γκολ δεν είναι δικό μου ακόμη, αλλά θα γίνει», ήταν τα λόγια του 33χρονου, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες περί αποχώρησής του το καλοκαίρι.

Ο Παουλέτα βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών για την Παρί, με 109 γκολ σε 211 εμφανίσεις, με τον Ιμπραΐμοβιτς να βρίσκεται στα 106 τέρματα σε μόλις 125 εμφανίσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: