Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Τέλος (ξανά) ο Ντρογκμπά!

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ανακοίνωσε ότι το σημερινό απέναντι στη Σάντερλαντ, θα είναι... ξανά, το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Τσέλσι, αφού δεν πρόκειται ν' ανανεωθεί το συμβόλαιό του. «Θέλω να επιστρέψω έχοντας μια άλλη θέση στο μέλλον» τόνισε.  
Ο Ιβοριανός επιθετικός, αποχώρησε από τον λονδρέζικο σύλλογο μετά την επιτυχία της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012, έπαιξε στις Σανγκάη Σενουά και Γαλατασαράι και το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Είχε περισσότερο ρόλο... συμβούλου και καθοδηγητή των νεαρών παικτών, πρόσφερε όταν κλήθηκε να το κάνει, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια λόγω των απουσιών των Ντιέγκο Κόστα και Λοΐκ Ρεμί, όμως, το «come-back» του ήταν τελικά μονάχα για έναν χρόνο...
«Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο γι' ακόμα έναν χρόνο, όμως θέλω να παίξω κανονικά και να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, οπότε πιστεύω ότι είναι καλύτερο να συνεχίσω κάπου αλλού... Ελπίζω να επιστρέψω κάποια στιγμή στο μέλλον από άλλη θέση γιατί θέλω να βρίσκομαι στην Τσέλσι» ήταν τα λόγια του Ντρογκμπά.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: