Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Δυο μέρες μόνο!!

Στις επόμενες δύο ημέρες θα ξεκαθαρίσει η ανανέωση συμβολαίου του Νταβίντ Φουστέρ με τον Ολυμπιακό. Το sport-fm.gr σας παραθέτει τα δεδομένα που υπάρχουν πια για τον Ισπανό.

Δυο μέρες μόνο!

Ο Νταβίντ Φουστέρ δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία του όταν του έγινε η ερώτηση αυτή χθες μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την SKODA Ξάνθη.

Νωρίτερα, ο Ισπανός -για άλλη μια φορά- είχε ακούσει ρυθμικά το όνομά του από όλους οπαδούς των ερυθρολεύκων που βρέθηκαν στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, όταν γινόταν αλλαγή. Άλλη μια απόδειξη της ιδιαίτερης σχέσης που έχει μαζί τους.

Γιατί λοιπόν είναι τόσο αγαπητός; Τι είναι αυτό που τον κάνει;

Το πάθος του; Ο Ισπανός παίρνει στα σοβαρά κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού, είτε αυτό είναι απέναντι στον πιο εύκολο αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα, είτε κόντρα στη δυσκολότερη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την αυτοθυσία με την οποία μπήκε στη φάση και σκόραρε στο εφετινό παιχνίδι με την Ντνίπρο… αποκομίζοντας ένα μαυρισμένο πρησμένο μάτι;

inner

Ο χαρακτήρας του; (Είτε εντός, είτε εκτός αγωνιστικού χώρου…) Ποτέ δεν έχει βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα και πάνω από το σύνολο. Αποδέχεται κάθε εντολή του προπονητή του, και προσπαθεί να ακολουθήσει κατά γράμμα τις εντολές που έχει, χωρίς να ενδιαφέρεται να ξεχωρίσει. Ικανοποιείται μόνο εάν γνωρίζει, μετά το τέλος του 90λέπτου ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να πάρει τη νίκη η ομάδα του.

Και εκτός αγωνιστικού χώρου όμως… Ποτέ δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα, και δεν είναι λίγες οι φορές που βγήκε «μπροστά» αναλαμβάνοντας ευθύνες, που ίσως να μην είχε κιόλας.

Δεν είναι όμως μόνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού, αλλά και γενικότερα όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν θα μπορούσαν να μην τον έχουν συμπαθήσει. Λογικό… Ποτέ ο Ισπανός δεν έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του κάποιον οπαδό αντίπαλης ομάδας. Και κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι θα ήθελε να τον βλέπει με τα χρώματα της δικής του.



Το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει στο μυαλό του κάθε φίλου των Πειραιωτών πλέον είναι το εξής. Θα φοράει και τη νέα σεζόν τα ερυθρόλευκα;

Σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανείς… Ωστόσο, τα δεδομένα είναι διαφορετικά συγκριτικά με εκείνα που υπήρχαν πριν από λίγες ημέρες.

Μετά την απονομή του εφετινού πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό, ο Φουστέρ, όντας φορτισμένος συναισθηματικά από την αποχώρηση του φίλου του, Μπάλαζ Μέγιερι, είχε δακρύσει μπροστά στην κάμερα.



Δηλώσεις που είχαν… ακουστεί ως αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ισπανού στους οπαδούς της ομάδας με την οποία έχει ζήσει τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του, όπως ο ίδιος λέει.

Τα πράγματα όμως πλέον είναι διαφορετικά. Ο Φουστέρ συνέχισε με το ίδιος πάθος να προπονείται… Έδειξε -ξανά- τις ικανότητές του στο φιλικό με τον Παναιτωλικό. Κέρδισε επάξια μια θέση στην 11αδα του Ολυμπιακού στον χθεσινό τελικό με την SKODA Ξάνθη και με μήνυμα του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook έκλεισε κάθε… πόρτα προς άλλη ελληνική ομάδα που ίσως να πέρασε από το μυαλό της να τον προσεγγίσει. «Ή στον Ολυμπιακό ή εκτός Ελλάδας», έλεγε.

Όλο το τελευταίο διάστημα ο ίδιος στις συζητήσεις που είχε παραδεχόταν ότι κάτι έχει αλλάξει στο θέμα του συμβολαίου του.

Πριν από λίγες ημέρες υπήρχε η πληροφορία ότι θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για το θέμα του συμβολαίου… Χθες ο ίδιος την επιβεβαίωσε. «Μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα έχουμε μια συνάντηση», τόνισε ο Φουστέρ για το… ραντεβού του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη… Νωρίτερα, οι δύο τους είχαν ανταλλάξει μια θερμότατη αγκαλιά…

inner

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει λοιπόν… Και μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα ξεκαθαρίσει εάν ο Φουστέρ θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα για τα επόμενα χρόνια και γιατί όχι να κλείσει και στον Ολυμπιακό την καριέρα του…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: