Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Φάκελος Περέιρα…!!

Ανέλαβε τον Ολυμπιακό σε μια δύσκολη καμπή και τα κατάφερε. Ωστόσο, αμφισβητείται από αρκετούς. Το sport-fm.gr παραθέτει τα συν και τα πλην της μέχρι τώρα θητείας του Περέιρα.

Φάκελος Περέιρα…
Ο Βίτορ Περέιρα ήρθε με ένα στόχο… Να κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό! Σήμερα έχοντας ολοκληρώσει τις επίσημες υποχρεώσεις τους οι ερυθρόλευκοι μπορεί να καυχιέται ότι το πέτυχε…

Ο Ολυμπιακός τελείωσε την σεζόν κατακτώντας ένα ακόμα νταμπλ στο οποίο κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι ο Πορτογάλος έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία.

Πήρε τους ερυθρόλευκους πίσω στον βαθμολογικό πίνακα στη Σούπερ Λίγκα και κατάφερε σύντομα να ανατρέψει την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός μετά από λίγες αγωνιστικές, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και συνέχισε αυξάνοντας την διαφορά του. Στο Κύπελλο έφτασε στον τελικό και χθες κατέκτησε το τρόπαιο με νίκη 3-1 επί της SKODA Ξάνθης.

Αγωνιστικά, εμφάνισε μια ομάδα περισσότερο «σφιχτή» αμυντικά, που δεχόταν δύσκολα γκολ, έστω κι αν οι επιλογές στο κέντρο της άμυνας ήταν λίγες.

Αυτά είναι στοιχεία τα οποία συγκαταλέγονται στα «θετικά» της παρουσίας του Περέιρα στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, αγωνιστικά το πρόσωπο το οποίο είχε ο Ολυμπιακός σε πολλά παιχνίδια δεν ήταν αυτό που θα ήθελαν στον Πειραιά. Και στους ερυθρόλευκους λαμβάνουν σοβαρά υπόψη το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα. Ζητούμενο, πάντα, είναι οι εμφανίσεις να είναι καλές και να… προσκαλούν τους οπαδούς στο Καραϊσκάκη.

Φυσικά, ελαφρυντικό για τον Πορτογάλο είναι το γεγονός ότι διαχειρίστηκε ένα ρόστερ που δεν είχε επιλέξει εκείνος.

Στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν την προσφορά του Βίτορ Περέιρα και τη συμμετοχή του στις εφετινές επιτυχίες. Ωστόσο, είναι αποδεδειγμένο ότι -πάντα- στον Πειραιά αναζητούν το κάτι καλύτερο, σε κάθε θέση και σε κάθε πόστο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: