Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Έφυγε… μάγκας ο Στέφενς!!

Ούτε από πίεση, ούτε από «έτοιμους» αντικαταστάτες καταλαβαίνει ο Χουμπ Στέφενς. Μία μέρα μετά την εξασφάλιση της παραμονής για την Στουτγκάρδη, ανακοινώθηκε πως αποχωρεί… αλλά με το κεφάλι ψηλά.

Έφυγε… μάγκας ο Στέφενς!
Δεν… μάσησε ο Χουμπ Στέφενς κι εν τέλει δικαιώθηκε.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει και τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, οδηγώντας την Στουτγκάρδη στην εξασφάλιση της παραμονής. Έτσι, μία μέρα μετά το «διπλό», που σφραγίστηκε ο στόχος στην έδρα της Πάντερμπορν, ανακοινώθηκε πως αποχωρεί.

Αυτό, βέβαια ήταν γνωστό, αφού οι άνθρωποι της ομάδας είχαν ανακοινώσει πως από τη νέα σεζόν τα ηνία θα κρατάει ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.Η ουσία όμως είναι πως ο Στέφενς κατάφερε να μείνει μέχρι τέλος στην ομάδα, την έσωσε παρότι η πίεση γι’αυτόν ήταν ασφυκτική, με τις φήμες ότι θα αναλάβει ο προπονητής της Λειψίας άμεσα, να οργιάζουν.

inner

Έτσι, το επίσημο διαζύγιο των δύο πλευρών το μεσημέρι της Κυριακής, ήταν γλυκό αφού το «τέλος καλό, όλα καλά» επιβεβαιώθηκε.

«Η μάχη με τον χρόνο δεν είναι κάτι εύκολο. Είχε πλάκα. Είναι ωραίο όταν νιώθεις ότι μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου», δήλωσε –μεταξύ άλλων- ο Ολλανδός τεχνικός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: