Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Διπλό σοκ στον ΠΑΟΚ!!

Γκολάσα και Κωνσταντινίδης χάνουν τα play offs λόγω θλάσεων. Με πάρα πολλές απουσίες ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο. Ανησυχία για Αθανασιάδη.

Διπλό σοκ στον ΠΑΟΚ
Άσχημα νέα για τον ΠΑΟΚ λίγες μέρες πριν την έναρξη των play offs, καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο παικτών στο μίνι-πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει.

Νοκ άουτ τέθηκαν οι Εγιάλ Γκολάσα και Δημήτρης Κωνσταντινίδης, καθώς ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους αριστερούς προσαγωγούς και αναμένεται να είναι σε θέση να επιστρέψει σε 4-6 εβδομάδες, ενώ ο νεαρός μπακ έχει θλάση δευτέρου βαθμού στη δεξιά γάμπα και η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 4-5 εβδομάδες.

Τα προβλήματα συνεχίζονται, καθώς ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Απόντες από το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα είναι οι Γιακουμής και Σαλπιγγίδης, καθώς και οι τιμωρημένοι Ρικάρντο Κόστα, Νομπόα, Μακ και Αθανασιάδης, ενώ αμφίβολος είναι ο Περέιρα, που έχει τέσσερα ράμματα στο δεξί φρύδι από χτύπημα στην προπόνηση της Παρασκευής.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Γιώργος Γεωργιάδης για την αποστολή είναι οι: Ιτάνζ, Γλύκος, Σκόνδρας, Ρατς, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Παπαγιαννόπουλος, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Μαντούρο, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης, Σαββίδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: