Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Μουρίνιο: «Με Μέσι τελικό και η… κουτσή Μαρία»

Ύμνους για τον Λιονέλ Μέσι και ταυτόχρονα αιχμές για τη δουλειά συναδέλφων του που επωφελούνται από το ταλέντο του εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Μουρίνιο: «Με Μέσι τελικό και η… κουτσή Μαρία»

«Αμφιβάλλετε πως η Σίτι μπορεί να πάρει με τον Μέσι το Champions League; Ή η Άρσεναλ; Ή η Τσέλσι; Ή η Μαν. Γιουνάιτεντ; Εγώ πάντως το πιστεύω. Είναι ένα πράγμα μια ομάδα και ένα άλλο πράγμα μια ομάδα με τον Μέσι. Έπαιξε σε τελικό Champions League με τον Γκουαρντιόλα, λογικά θα παίξει και φέτος με τον Λουίς Ενρίκε κι αν μια μέρα έχει στον πάγκο την κουτσή Μαρία, θα πάει στον τελικό και με αυτή. Αυτό το παιδί κάνει τη διαφορά», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Κάθε φορά που τον αντιμετώπισα, ξόδεψα ώρες για να μελετήσω όχι πώς θα τον σταματήσουμε, αλλά πώς θα τον δυσκολέψουμε. Αρκετές φορές τα καταφέραμε, άλλες όχι. Με την Ίντερ τον είχαμε σταματήσει και στα δύο ματς των ημιτελικών. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι με man-to-man, αν και κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο», πρόσθεσε.

Όσο για το αν πιστεύει πως ο «Λέο» θα φύγει ποτέ από την Μπαρτσελόνα, ο προπονητής της Τσέλσι είπε: «Η προσωπική μου άποψη είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Μια τόσο δυνατή ομάδα δεν μπορεί να χάσει έναν παίκτη σαν κι αυτόν, όταν ανήκει σε αυτό το σύλλογο και τον κόσμο του. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, αλλά δεν πιστεύω πως θα φύγει ποτέ από την Μπαρτσελόνα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: