Σάββατο 9 Μαΐου 2015

«Ζεστοί» μεν, αλλά…!

Επιβεβαιώνεται ότι ο Αντονέλο Πρέιτι έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Αλλαγή πλάνων για Γεωργιάδη ενόψει Πανιωνίου.

«Ζεστοί» μεν, αλλά…
Το όνομα του Αντονέλο Πρέιτι βγήκε την Παρασκευή στην επιφάνεια για τον ΠΑΟΚ μέσω του γνωστού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο και γρήγορα επιβεβαιώθηκε ότι πράγματι έχει γίνει επαφή με τον Ιταλό τεχνικό διευθυντή της Πάρμα. Ο ιστορικός σύλλογος που εργάζεται τώρα βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει.

Πάντως, φαίνεται ότι ο Πρέιτι δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή για αντί-Βρύζας. Ναι μεν η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά αλλά δεν είναι στην κορυφή της λίστας, στην οποία βρίσκονται αρκετά ψηλά τρεις-τέσσερις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Ο χρόνος πιέζει και σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα που έχει μπει στην τελική ευθεία, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία και με τον μεγαλομέτοχο, Ιβάν Σαββίδη.

Δεν μπορεί κι αλλιώς

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναγκάζεται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για το ματς της Κυριακής (9/5, 19:00) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 34η αγωνιστική της Super League. Η συμμετοχή των Περέιρα (ράμματα στο δεξί φρύδι), Γκολάσα (ενοχλήσεις στον προσαγωγό), Κωνσταντινίδη (ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα) είναι εξαιρετικά αμφίβολη μετά τις ατυχίες που είχαν στην χθεσινή προπόνηση. Νεότερα για τον Ισραηλινό μέσο και τον Έλληνα δεξιό μπακ αναμένονται σήμερα για να φανεί αν μπορεί να τους πάρει μαζί του ο 42χρονος τεχνικός για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: