Σάββατο 9 Μαΐου 2015

«Είναι ένας αληθινός τελικός»

Κρίμα θα είναι να μην σωθεί ο Πανθρακικός, όπως είπε ο Μάνουελ Ρόκα, χαρακτηρίζοντας το ματς με τη Skoda Ξάνθη ως αληθινό τελικό.

«Είναι ένας αληθινός τελικός»
Ο Πανθρακικός θα παίξει την Κυριακή (10/5, 19:00) για τη σωτηρία του κόντρα στη Skoda Ξάνθη στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Super League και ο τεχνικός του Μάνουελ Ρόκα τόνισε, μιλώντας στη Nova ότι πρόκειται για αληθινό τελικό και πως θα είναι κρίμα να μην παραμείνει στην πρώτη κατηγορία η ομάδα της Κομοτηνής.

«Είναι ένας αληθινός τελικός για μας και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ πως θέλουμε περισσότερο το ματς και πρέπει να το πάρουμε. Ο κόσμος θα είναι δίπλα μας, μας έχει βοηθήσει πολύ και είμαι σίγουρος πως θα το κάνει και τώρα. Θα είναι ένας επιπλέον παίκτης για μας. Δεν αρκεί όμως ότι παίζουμε στην έδρα μας, θα πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε. Φτάσαμε ως εδώ με πολλή προσπάθεια και θα είναι κρίμα να μη σωθούμε τώρα.

Η Ξάνθη έχει το πλεονέκτημα ότι δεν έχει άγχος. Πολλές φορές όταν παίζεις πιο χαλαρά, μπορείς να αποδώσεις πιο καλά. Εμείς έχουμε την πίεση κι έτσι θα πρέπει να μπούμε δυνατά. Όλοι οι παίκτες μου ξέρουν τι δύσκολες στιγμές περάσαμε και έχουμε έναν ακόμη τοίχο μπροστά μας
», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: